Youfone.nl maakt goedkoop bellen mogelijk door middel van Sim Only abonnementen. Dit betekent dat wij geen telefoons verkopen, maar alleen (Sim Only) abonnementen. Hierdoor kan Youfone.nl zich concentreren op voordelige tarieven en een hoge service voor haar klanten.

Youfone.nl Reviews

  • Een spotgoedkope provider zoals ze zelf ook zeggen. Ben dan ook tevreden over prijs en de rest van de service.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Bijbetalen voor 4G, terwijl het verschil niet eens heel groot is.

    Door Cornelia S. op 13 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op alle vlakken waar je een bedrijf op kan beoordelen scoort Youfone hoog! Sublieme prijs en kwaliteit en heb nog geen een keer last gehad van storingen of niet kloppende facturen!

    Sterke punten
    prijs, kwaliteit, service en bereik

    Zwakke punten
    nog geen gevonden

    Door A Boer op 12 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Net gesproken met de klantenservice, Bijzonder vriendelijk en behulpzaam bij t oplossen van mijn probleem. Bleek een eigen fout bij het installeren van een app. Bedankt youfone!

    Sterke punten
    Klantenservice
    Netwerk
    Kosten

    Door Wilhelm Boem op 8 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb goed bereik dankzij kpn netwerk.. Nu ook nog eens supersnel internet dankzij 4G!! Hier een tevreden klant..

    Sterke punten
    Bereik, prijs, snelheid

    Zwakke punten
    Nog geen

    Door Pieter op 2 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super provider werkelijk! Ontzettend goed bereik dan voorheen en de prijs liegt er niet om!
    Voor iedereen die twijfelt, meteen doen echt een ontzettend positief gevoel, mag ook weleens gezegd worden toch?

    Sterke punten
    Service, bereik, prijs

    Zwakke punten
    -

    Door P. Jacobs op 23 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede kwalteit bellen. Goede service. Ik en mij man samen naar Youfone. Goedkoop ieder maand.

    Sterke punten
    Prijs

    Door Esma op 10 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zojuist abonnement bij youfone afgesloten, de dame aan de lijn was erg vriendelijk, hielp bij uitzoeken van abonnement en t waanzinnig gepiept. Onbeperkt bellen SMS en 1000 mb voor €25!!! Normaal heb je daar de helft niet voor zeg, aanrader <3

    Sterke punten
    Goedkoop, kpn netwerk is zeer betrouwbaar! En vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    6 minuten wachttijd, maar eenmaal daar niets te klagen over

    Door Rick Hoogeve op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laatst een abonnement afgesloten, zag dat je 250 minuten en 500 mb al voor 11 euro kan hebben. Ik ben heel benieuwd! op 26 augustus stap ik over.

    Sterke punten
    Bestelproces is duidelijk. Goedkoop.

    Zwakke punten
    Nog niks.

    Door Louise op 4 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu 2 jaar klant bij Youfone en heb besloten mijn abonnement te verlengen. Ik betaal weinig voor wat ik kan verbruiken en heb goed bereik!

    Sterke punten
    Prijs en bereik

    Zwakke punten
    Tot nu toe nog geen.

    Door Iris op 6 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na 2 jaar tevreden klant mijn abonnement verlengd. Nu met een internet erbij. In het begin werkte dit nog niet maar ben goed en snel geholpen door de klantenservice. Het lag aan de instellingen van mijn telefoon daar kan Youfone natuurlijk niets aan doen. Ik ben nog steeds erg tevreden en kan het echt aanraden!

    Sterke punten
    Goede dekking en service.

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Anne op 28 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lees veel negatieve klachten over Youfone op t internet??? Youfone super scherp in prijs en netwerk. Ik raad iedereen aan naar deze provider over te stappen. Goedkoopste provider die ik ken!!!!! Groetjes Senna (y)(y)

    Sterke punten
    Top provider

    Zwakke punten
    Niks

    Door van Engelen op 24 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds 8 oktober overgestapt naar youfone vanuit KPN. Klantenservice erg vriendelijk aan de telefoon. Daarnaast ben ik van 44 euro naar 4 euro per maand erop voorruit gegaan. Super tevreden en volste vertrouwen ga ik mijn contact in! R. Leeuw

    Door Dhr. Leeuw op 22 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wil even een complimentje geven aan de klantenservice van Youfone. Ik had wat problemen met het lezen van mijn factuur, maar na contact met de klantenservice is alles mij helemaal duidelijk. Goede, rustige uitleg, ik hoef het niet nogmaals te vragen.
    Hartelijk bedankt

    Sterke punten
    duidelijke uitleg, nemen er de tijd voor

    Zwakke punten
    nvt

    Door Drees op 23 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben sinds enkele maanden klant bij Youfone, nu was mijn telefoon bij het uitgaan afgelopen weekend gestolen, ik heb maandag direct contact opgenomen en ook verzocht om een nieuwe simkaart .
    De klantenservice gaf aan dat ik deze sim binnen 5 werkdagen zou gaan ontvangen, maar ik heb de sim 2 dagen later al ontvangen en ben alweer bereikbaar wat een Super snelle service !! Thnxs youfone...

    Sterke punten
    Snelle Service, volledige dekking via Kpn.

    Door Xiara op 15 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds 3 maanden klant en ben zeer tevreden. Heb nog nooit zo goedkoop gebeld via het KPN netwerk. Onlangs nog een abonnement voor mijn kleinkinderen afgesloten bij de klantenservice. Kunnen wij fijn onderling gratis bellen en daardoor bellen wij ook vaker met elkaar.

    Sterke punten
    Goede prijs en goede dekking en service

    Door Berend op 2 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit nu een paar maanden bij Youfone en ik ben zeer tevreden over de prijs van het abonnement. Ook het feit dat je gratis onderling kan bellen vind ik heel fijn, vooral nu ook mijn moeder is overgestapt

    Sterke punten
    Goede prijs, Onderling bellen

    Door Deirdre op 26 juli 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pas met mijn nummer overgestapt naar Youfone. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Goedkoper heb ik het niet kunnen vinden.

    Sterke punten
    Scherpe prijzen, goed bereik van KPN.

    Door Inge op 11 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had wat slechte ervaringen met Youfone gelezen van andere mensen maar ik moet zeggen dat ik dusver enkel complimenten kan geven. Goed bereik en behulpzame klantenservice. Ik zeg Doen !

    Sterke punten
    bereik en bijhouden verbruik

    Door Jima op 28 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb bij mijn vorige provider veel problemen gehad, ik hoop dit nooit meer te hoeven meemaken. Nu met een schone lei klant van Youfone, tot nu toe erg [email protected]

    Sterke punten
    Kosten, service

    Door Angelique op 25 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit problemen ondervonden

    Sterke punten
    Prijzen, dekking

    Zwakke punten
    Niet ontdekt

    Door Geae op 11 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Voordelig abonnement en goede dekking. Ik ben tevreden!

    Sterke punten
    Goede dekking. Lage tarieven.

    Door Gea op 6 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Youfone.nl

Schrijf je eigen review over Youfone.nl