• Twee tablets voor reparatie aangeboden. 1 iPad en 1 Samsung tablet. iPad was niet goed gemaakt. Is drie keer terug geweest omdat het touchscreen na reparatie niet goed werkt. Samsung tablet gemaakt maar na 1 dag liet het scherm weer los. Meerdere keren terug gebracht en bleek niet meer te maken. Coulance aanbod gedaan, maar betrof slechts 50% procent van de reparatie kosten. Zonde van het geld, slechte kwaliteit, waardeloze service.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte kwaliteit, waardeloze service.

    Door Sam op 9 juli 2020 Reageer
  • Twee tablets voor reparatie aangeboden. 1 iPad en 1 Samsung tablet. iPad was niet goed gemaakt. Is drie keer terug geweest omdat het touchscreen na reparatie niet goed werkt. Samsung tablet gemaakt maar na 1 dag liet het scherm weer los. Meerdere keren terug gebracht en bleek niet meer te maken. Coulance aanbod gedaan, maar betrof slechts 50% procent van de reparatie kosten. Zonde van het geld, slechte kwaliteit, waardeloze service.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte kwaliteit, waardeloze service.

    Door Sam op 9 juli 2020 Reageer
  • Ze hebben hier super fijne glas protectors, ik heb een samsung waarvan de glas gebogen is en dus blijft het er niet goed op zitten maar door een speciale machine die ze hier hebben toch een super fijne glasplaatje erop kunnen doen en de vingerscan doet het nogsteeds.

    Door Nicola V Lochem op 8 juli 2020 Reageer
  • Eerlijkheid! - Review over Mobiphone

    Eerlijkheid staat voorop. Vandaag informatie ingewonnen voor aanschaf van een tablet. In plaats van dat me de duurste aangesmeerd werd (zoals normaal gebeurd) eerlijk advies gehad een een middenklasse laptop aangeschaft. Eerlijk advies en blij met de aankoop.

    Sterke punten
    Vriendelijkheid en Eerlijkheid

    Zwakke punten
    Iets langeren wachtrij

    Door Jan op 8 juli 2020 Reageer
  • Goed geholpen - Review over GSM Berkel

    Vandaag langs geweest voor het niet functioneren van mijn iPad. Vriendelijk en snel geholpen

    Sterke punten
    Vriendelijkheid

    Door M op 3 juli 2020 Reageer
  • Groot aanbod aan producten op voorraad ... Het kostte me een tijdje om de juiste uit te kiezen, want ze hebben een gigantisch assortiment...

    Door luna op 29 juni 2020 Reageer
  • Eersteklas service en kwaliteitsproducten. Ik heb ze afgelopen dinsdag besteld en het kwam op tijd aan omdat een ervan een cadeau was. Ik raad ze zeker aan.

    Door Levi Janssen op 29 juni 2020 Reageer
  • Ik bestelde laat op zondag en het arriveerde op dinsdagochtend.Ze hebben een gigantisch aanbod, erg blij met mijn aankoop.

    Door Maxime Geurds op 18 juni 2020 Reageer
  • Review - Review over MyTrendyPhone.nl

    Geweldige verkoper, heb er veel gekocht in de loop der jaren en het was altijd zoals beschreven. Slechts twee keer was het iets te laat, maar verder was alles perfect.

    Sterke punten
    - grote diversiteit aan items - beleefde klantenservice - goedkope maar kwalitatief goede producten

    Door Kirstie op 18 juni 2020 Reageer
  • De ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Snelle levering en de prijs was prima

    Door Emanuel op 12 juni 2020 Reageer
  • Ik ben zo blij dat ik deze website heb gevonden, het heeft zoveel interessante producten en het is heel gemakkelijk om te vinden wat je leuk vindt of nodig hebt. Ik zal zeker weer bestellen via deze website

    Door Lunaa op 12 juni 2020 Reageer
  • ik zal zeker terugkomen. De prijzen zijn acceptabel, levering zoals beloofd, precies zoals het hoort. 10/10

    Door CBee op 27 mei 2020 Reageer
  • Ik heb op MyTrendyPhone een prachtig telefoonhoesje gekocht. Het is net zoals op de foto. De binnenkant is bedekt met een mooie fluwelen rode stof om mijn telefoon tegen krassen te beschermen. Ook het ringetje aan de achterkant past precies en kan 'm zelfs gebruiken als standaadrd. Al met al perfect.

    Door Sabine op 27 mei 2020 Reageer
  • Wat zal ik zeggen.. WAARDELOOS. Toestel besteld en na ruim 2 weken nog niets binnen. Op zich kan ik daar nog mee leven als er geïnformeerd wordt. Niets dus. Overal zelf achteraan. Krijgen we dan eindelijk een toestel is deze niet goed.... Teruggestuurd en weer weken wachten of er wellicht iets terug komt. Geen informatie, helemaal niets. Helemaal klaar mee. Geld terug gevraagd. Nooit meer. Ga voor Mobico. Hier houden ze zich wel aan de afspraken en netjes een toestel binnen na 2 dagen. Het kan dus wel.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen communicatie, valse beloften

    Door Van dam op 26 mei 2020 Reageer
  • Geweldig - Review over MyTrendyPhone.nl

    Ik kocht een paar hoesjes van MyTrendyPhone, de levering was snel de producten zien er precies uit als op de foto. Eén van die hoesjes was zo'n gepersonaliseerde, daar was ik eerst wat sceptisch over, maar het resultaat mag er zijn! Ik beveel het nu aan iedereen aan.

    Door Kirstie op 21 mei 2020 Reageer
  • Review - Review over Mobiel te Koop

    Ik bestel niet vaak online, maar in dit geval was het een goede beslissing. Snelle levering en een aantrekkelijke prijs.

    Door Emma op 21 mei 2020 Reageer
  • Best service! - Review over Mobiphone

    Very friendly and helpful!!Really good service!

    Sterke punten
    Very friendly and helpful!!Really good service!

    Door Jan van Zilver op 7 mei 2020 Reageer
  • Geweldige service. Nooit problemen gehad met deze shop. Erg efficiënt.

    Door angie op 7 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • Mijn tweede aankoop. Mijn moeder vond het gepersonaliseerde hoesje erg leuk. Tevreden, bedankt.

    Door leendersss op 6 mei 2020 Reageer
  • Ik bestelde een paar accessoires voor mijn iPhone X, ze kwamen allemaal vrij rap aan. Ik heb deze keer geen klachten. Kom wellicht nog wel eens terug om wat anders te kopen.

    Door Leenders op 29 april 2020 Reageer
  • Ik heb twee telefoonhoesjes besteld, er is er slechts één aangekomen. Ik nam contact op met de klantenservice en ze konden geen goede uitleg geven maar stuurde gewoon het andere item op zonder enige moeite...Duurde dus iets langer voordat ik alles had. Als het niet voor deze fout was geweest zou het perfect zijn.

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Niet de snelste levering

    Door angie op 29 april 2020 Reageer
  • De site kom je gemakkelijk door, het is gebruikersvriendelijk. Ze hebben veel producten, sommige niet op voorraad. Prijzen zijn ok, had graag een wat snellere levering gezien.

    Door Emanuel op 23 april 2020 Reageer
  • Goede verkoper - Review over Ritel.nl

    Ik heb een goede ervaring gehad met deze verkoper. Product was hetzelfde als op het plaatje. Zou zeker nog een keer bestellen.

    Door Emanuel op 23 april 2020 Reageer
  • Ik kocht een hoesje voor mijn iPhone 11, niet wetende of het zou passen maar gelukkig past 'ie! Ik was bang dat de camera's zouden uitsteken met de hoes erom, maar dat doen ze niet,gelukkig! De hoes zelf ziet er mooi uit, helemaal voor deze prijs.

    Door Mila op 15 april 2020 Reageer
  • Goede ervaring. De site heeft een giga aanbod, dus genoeg keuze om mij van mijn benodigdheden te voorzien. De prijzen waren naar mijn mening ok, bezorging ook prima.

    Door Marv op 10 april 2020 Reageer