GSMtopdeal.nl - 2 Reviews

Last updated: 30 maart 2018
GSMtopdeal.nl Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. GSMtopdeal.nl
  2. GSMtopdeal.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over GSMtopdeal.nl

Niet tevreden over GSMtopdeal.nl? Probeer dan eens Ben.nl.

GSMtopdeal.nl

GSMtopdeal.nl - De beste telefoons, de goedkoopste abonnementen!

Nergens zoveel gratis belminuten, nergens zoveel gratis beltegoed. Bij GSMtopdeal.nl vindt u de beste toestellen met de allergoedkoopste abonnementen!

GSMtopdeal.nl Details

Hits: 613

URL:

CategorieŽn: GSM webshops

Reviews: 2


GSMtopdeal.nl reviews (2):

GSMtopdeal.nl - GSMtopdeals/Miky beveel ik bij niemand aan.

1

Review:
De sterren die ik uitdeel:
Bestellen: 3 (eenvoudig)
Levering: 0
Service: 0
Prijs: 8 (zo leek het althans. Is op dit moment ook een dikke 0, want dit is absoluut niet wat er afgesproken is.)
Helaas worden 0 sterren niet geaccepteerd, dus vul ik de minimale score van 1 ster in. Geen rating doet het overkomen alsof ik geen oordeel heb.
GSMtopdeals/Miky beveel ik bij niemand aan.
Met T-Mobile heb ik, tot dit begon te spelen, wèl positieve ervaringen gehad. Ze krijgen het voordeel de twijfel.

28 nov 2013: Bij GSMtopdeal (Miky) nieuw T-Mobile contract afgesloten met toestel, Nummerbehoud en verplichte nieuwe SIM-kaart, ingaand zodra oude T-Mobile-abonnement is afgelopen (20 dec). Prima, terugkoppeling en verdere berichtgeving is erg uitgebreid en wekt vertrouwen.

Vervolgens, op 6 dec, fout bij aflevering, de AMP-Logistics chauffeur is blijkbaar menselijk en maakt fout. Bezorgt pakketje op verkeerd adres, daarna heeft hij het pakketje weer opgehaald, pakketje blijkt geopend te zijn, aan mij de keus om dit geopend pakket te accepteren of te weigeren. Natuurlijk weiger ik. Jammer, ben wel voor niets een halve dag thuis gebleven.
Mail ontvangen dat er op een andere dag, 10 dec, geleverd gaat worden, verdere berichtgeving zal, zoals gebruikelijk, op de ochtend van de dag van levering gestuurd worden.

Op dag van nieuwe aflevering, 10 dec, 's-middags nog niets gehoord, geen mail ontvangen, toch maar even op de site gekeken, (was op 9 dec ook nog gedaan), hier staat te lezen dat pakketje terug gestuurd is. Fijn zo'n gebrek aan terugkoppeling. 2e halve dag voor niets thuisgebleven.
Later die dag krijg ik wel weer terugkoppeling: een mail met nieuwe contractgegevens. De offerte waar ik gebruik van had gemaakt, blijkt inmiddels verlopen te zijn.

11 dec: Met Miky gebeld, vragen over contract gesteld. Beloofd wordt, dat het in orde gemaakt zal worden en ook met de eind- en begindatum van het oude respectievelijk nieuwe contract zal het goed gaan. Mocht het niet zo zijn, dan dien ik zelf contact op te nemen met Miky. Wel vreemde terugkoppeling dus.

11 dec: Mail dat toestel niet in voorraad is. Zal naar verwachting rond 18/20 dec geleverd worden.

16 dec: Mail, Toestel is weer aanwezig en kan geleverd worden. Afspraak gemaakt voor 18 dec.

18 dec: Toestel wordt eindelijk thuis afgeleverd, een keer niet voor niets thuisgebleven, wonderen bestaan nog. Dacht ik toen...
SIM-kaart in toestel gestopt, gegevens overgehaald, bijna helemaal gelukkig.

19 dec: SMS van T-Mobile dat SIM-kaart geactiveerd is. Precies op tijd, want op 20 dec loopt mijn oude contract af. Helemaal gelukkig: telefoon werkt, oude nummer is gebleven, mooi toestel (Sony Xperia SP).

13 jan 2014 blijkt dat er teveel van de rekening is afgeschreven, naar ik aanneem door de korte periode waarin daadwerkelijke levering, activeren van nieuwe SIM en aflopen oude abonnement + kosten berekening heeft plaats gevonden. Volgens My T-Mobile loopt mijn oude abonnement nog steeds door, zonder de korting van 50% die ik tot 19 dec wèl kreeg. Contact opgenomen met T-Mobile: een vriendelijk gesprek, er is ergens een foutje gemaakt, zal binnen 2 dagen in orde gemaakt worden en zichtbaar moeten zijn op My T-Mobile. Het teveel betaalde zal worden terug gestort. Ben er, inclusief wachttijd, zo'n 15 minuten mee bezig geweest. Heel acceptabel.

21 jan 2014: Er blijkt nog steeds niets in orde gemaakt te zijn. Vreemd, want dat heeft T-Mobile mij niet laten weten. Geduldig genoeg geweest, nog maar eens bellen. De servicedesk-medewerker kan mij met mijn vragen niet verder helpen en verbindt mij door met een andere afdeling. De vrouw probeert mij heel hooghartig en op uitermate onsympathieke wijze duidelijk te maken, dat ik wat fout gedaan heb. Ik zou niet weten wàt ik, buiten het gebruik maken van de diensten van Miky om, fout gedaan heb. Oh, ik zou een contractverlenging aangevraagd hebben. Enkele keren de mails van Miky, waarin duidelijk van contractvernieuwing sprake is, voorgelezen. Uiteindelijk, na ongeveer 5x voorlezen en de vraag of ik contractvernieuwing moet uitspreken als contractverlenging, bindt de vrouw wat in. De fout moet volgens haar bij Miky liggen. Dat kan heel goed, want daar hebben ze, voor zover ik ervaren heb, nog nauwelijks iets goed gedaan. Ik moet zelf maar even contact opnemen met Miky en daar de dingen geregeld zien te krijgen. Niet bepaald het stukje vriendelijkheid en dienstverlening dat ik van T-Mobile gewend ben en wat ik verwacht had. Maar goed, als dat het enige is wat helpt, bel ik Miky wel weer.
Aansluitend gebeld met Miky. Miky-medewerker aan de lijn, die een volkomen ongeïnteresseerde indruk maakte (het was bijna 17:15 en Miky zou tot 17:30 bereikbaar moeten zijn. Ik kreeg heel sterk de indruk dat de afsluiting van de dag voor deze medewerker al had plaats gevonden.) Het enige positieve wat ik van de man te horen kreeg, was dat hij mijn telefoonnummer zou noteren en dit briefje bij zijn leidinggevende op het bureau zou leggen, die mij dan de volgende dag zou terug bellen.
Inclusief alle wachttijden etc, ben ik deze dag ruim 2 uur aan de telefoon geweest.

22 jan 2014: Rond het middaguur nog steeds niet teruggebeld, (waarom verbaast mij dit niet?) dus zelf maar weer contact opgenomen met Miky. Gelukkig een vriendelijkere medewerker aan de lijn. Zaak uiteen gezet, Miky-medewerker zal later die dag de juiste gegevens naar T-Mobile sturen, en T-Mobile zal mij vandaag, of uiterlijk morgen, telefonisch of per SMS op de hoogte houden.

24 jan 2014. Nog niets gehoord, geen bericht of SMS ontvangen. Contact opgenomen met T-Mobile. Nu wel een vriendelijke en goed-onderlegde medewerkster aan de lijn, die heel goed duidelijk maakt wat er fout gegaan is bij Miky, hoe dat door Miky opgelost moet worden en zich ook uitgebreid excuseert voor het feit dat ik, technisch gezien, geen klant van T-Mobile ben en dat zij daarom geen contact met Miky kan (en mag) opnemen. Ik snap haar wel, maar ik blijf het vreemd vinden. Op de vraag hoe ik Miky zover kan krijgen om eindelijk eens wat (goed) te doen en welke dwangmiddelen ik eventueel zou kunnen gebruiken, kreeg ik de volgende antwoorden: 1) Klacht bij T-Mobile, 2) Klacht bij Miky, 3) Klacht bij Opta.

25 jan 2014: Mail gestuurd met als onderwerp "Kan dit eindelijk opgelost worden?" naar [email protected]
In deze mail een overzicht van de gehele geschiedenis tot nu toe, met daarbij alle mails en de bij de telefoon geleverde bijlagen. En daarbij de niet onredelijke vraag wanneer Miky het eindelijk goed doet en hoe de acties van Miky tot nu toe op mij zijn overgekomen en hoeveel tijd een en ander mij al gekost heeft.

27 jan 2014: Bij T-Mobile gecontroleerd of er in My T-Mobile al een wijziging zichtbaar is. Is niet het geval, wel is zichtbaar dat er weer een te hoge nota, gebaseerd op het doorlopende, oude abonnement, in rekening is gebracht.
Miky gebeld, vriendelijke juffrouw, na enig zoeken is mijn mail terug gevonden. Alle gegevens zullen worden doorgezet naar de leidinggevende, waarna die met mij contact zal opnemen. Ik heb mijn lesje ondertussen geleerd, en ga hier niet mee akkoord. Ik wil dat de leidinggevende direct belt en dit dezelfde dag aan mij terugkoppelt. Is wel het minste wat je mag verwachten van een bedrijf dat zich als "Feedback Company" profileert, want afgezien van de aanvraagbevestiging en de aanvraagstatus op 2 dec 2013, is er door Miky niets terug gekoppeld. Terugkoppeling als de zaken gaan zoals ze verwacht worden te gaan, is leuk en fijn, maar niet meer dan dat. Terugkoppeling als er zaken mis gaan, of als er klachten zijn, daar heb je wat aan. Daar leert een bedrijf wat van, het houdt de klant tevreden en het maakt dingen inzichtelijk en transparant (de moderne toverwoorden).
Inderdaad word ik nog dezelfde middag terug gebeld door de leidinggevende. Zij stuurt de juiste gegevens naar T-Mobile en zal mij een mail daarover sturen.

28 jan 2014: Een mailtje van de Miky-leidinggevende ontvangen. Gegevens zijn door gestuurd naar T-Mobile, maar daar kunnen ze, volgens het mailtje, als gevolg van een storing, op dit moment niets doen.

30 jan 2014: Nog steeds geen aanpassing op My T-Mobile te zien. Storing duurt wel erg lang, of zou het, heel misschien, een smoesje zijn geweest? Hoe kom ik toch zo cynisch...
Gebeld met T-Mobile, van Miky verwacht ik toch niets meer, die heeft een afwachtende houding aangenomen en monitoort blijkbaar niet wat de status bij T-Mobile is.
Op 27 jan is er inderdaad iets van Miky binnengekomen. (Wie had dat verwacht, ik in ieder geval niet). Doorlooptijd is ongeveer 2 weken. 2 weken? Om een wijziging in de database aan te brengen? Nou moet het niet nog gekker worden. Toevallig heb ik wat ervaring met databases... Ik heb nu duidelijk aangegeven dat ik de gang van zaken meer dan zat ben (ik ben volgens mij ontzettend geduldig en coulant geweest) en dat ik mij bezin op maatregelen. Negatieve publiciteit is op dit moment het enige wapen dat ik heb, en dat wapen ga ik dus ook benutten. Allereerst deze website, dan even googlen en dit verhaal op zoveel mogelijk plaatsen neer zetten. En wie weet, misschien is T-Mobile of Miky daar gevoelig voor.

Een klacht bij T-Mobile wordt pas opgepikt als Miky zijn werk goed gedaan heeft en je echt klant bij T-Mobile bent. Mosterd na de maaltijd dus.

Sterke punten:
Heb ik niet kunnen ontdekken.

Zwakke punten:
- Nauwelijks tot geen Feedback (al denken ze daar zelf heel anders over).
- Vervelend en slecht personeel dat geen hulp kon bieden (al zaten er ook enkele vriendelijke en kundige mensen bij)
- Traag!
- Veel fouten
- Komt bij tijden arrogant over
- Veel beloftes, maar niets wordt waar gemaakt.

E.H. Orth beveelt GSMtopdeal.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

GSMtopdeal.nl - simlockvrij wat geen simlockvrij blijkt

0

Review:
IK ben zeer ontstemd over GSMTopdeal en T-Mobile.
Ik heb via GSMTopdeal een mobiel met T-Mobile abonnement gekocht.
GSMTopdeal verkopen alle telefoons simlockvrij en dat heb ik bij de aankoop nog speciaal laten bevestigen.
Na afloop van mijn abonnement wil ik veranderen van provider, maar blijkt de telefoon niet simlockvrij te zijn. GSMTopdeal verwijst mij door naar T-Mobile en visa versa. Het komt erop neer dat zogauw het abonnement afgelopen is ze niets meer voor je doen, ondanks dat de telefoon al simlockvrij moest zijn.
Daarnaast heeft de verkopende partij de wettelijke verplichting na 1 jaar op verzoek van de koper de mobiel gratis simlockvrij te maken. Ik heb dus de unlockcode moeten kopen.

Zorg dus ervoor dat je voor afloop van je abonnement ten alle tijden je unlockcode opvraag bij GSMTopdeal of T-mobile.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
totaal geen service wordt er geboden

Eric beveelt GSMtopdeal.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over GSMtopdeal.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GSMtopdeal.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GSMtopdeal.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GSMtopdeal.nl


Home Ľ GSM webshops Ľ GSMtopdeal.nl