ReCell is de eerste organisatie die inzamel- en recycleprogramma\'s heeft ontwikkeld, waarbij zij het voor consumenten, bedrijven en overige organisaties aantrekkelijk maakt gebruikte mobiele telefoons en/of PDA\'s in te leveren. Ieder jaar worden er miljoenen telefoons en PDA\'s gebruikt en afgedankt. Het doel van ReCell is het maximaal retour krijgen van mobiele telefoons en PDA\'s incl. batterijen dmv een eenvoudig en efficiënt retoursysteem en het recyclen van onderdelen op een milieu-verantwoorde manier.

ReCell Reviews

  • Mijn Iphone 6 met het ontvangen verzendetiket in een dikke envelop met bescherming verzonden aan Recell. Er kwam geen bericht of tegoedbon, ontact opgenomen met Recell. Ze vroegen mij om een trackingnummer. Deze heb ik niet omdat het in een brievenbusenvelop paste. Toen ze dat wisten kreeg ik binnen 2 minuten een bericht terug dat ze mijn envelop niet konden vinden......... Gratis telefoon voor hun. Ik zal mijn best doen om iedereen af te raden iets naar dit bedrijf te sturen, en zoveel mogelijk negatieve reclame voor hun te maken.

    Sterke punten
    Totaal niks!

    Zwakke punten
    Het gehele bedrijf!

    Door Jan op 27 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Twee iphone’s 6 verstuurd en 2 weken later het afgesproken bedrag ontvangen in de vorm van Coolbleu aankoopbonnen.

    Sterke punten
    Doen wat ze beloven.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Guido op 12 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Coolblue en een Samsung actie moest ik mijn Samsung Note opsturen naar Recell. Na 10 dagen kreeg ik een berichtje dat de prijs met 75% werd verlaagd omdat er een beschadiging zou zijn. Ik vroeg een foto van de beschadiging. Zelfs met een microscoop bijna niet waar te nemen. Ik vind het afzetterij van de eerste orde! Nooit meer Recell!

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Ik vind het pure afzetterij!

    Door Hans Remeeus op 30 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Omdat ik vorige week een nieuwe Iphone 7 heb aangeschaft was mijn Samsung Galaxy S6 overbodig geworden.
    Naslagwerk leerde mij dat Recell het meeste geld voor mijn Galaxy wilde geven.
    Uiteraard had ik ook de super negatieve reacties gelezen.
    Omdat ik mijn oude Galaxy redelijk had vertroeteld. Ik heb hem altijd in een origineel hoesje bewaard.
    ook had ik het doosje nog van de aankoop van 2 jaar geleden.
    M.a.w. ik leverde een telefoon in waar niets op aan te merken viel.
    Volgens hun site zou ik 185 euro krijgen voor mijn oude Galaxy. Ik maakte mij geen zorgen.
    Vandaag stond het bedrag op mijn rekening.
    Ik waardeer dit bedrijf als super.

    Sterke punten
    Komen na wat ze beloven.

    Zwakke punten
    Zou het niet weten. Of het zou Kiala moeten zijn. Maar uit ervaring weet ik dat deze organisatie wel goedkoper maar zeker niet sneller is dan Postnl.

    Door Ed Witsen op 20 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het insturen van een nokia lumia 800 in perfecte staat met beschermhoes en oplaadkabel werd de vergoeding aangepast naar 0,0 €. Ik had mijn toestel beter gehouden. Zo kan ik het ook Recell. Maar dit wel de laatste kado die u van ons zult krijgen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Eenzijdige voorwaarden, geen retourzending, lage vergoeding, slechte service

    Door Claes op 13 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het proces via de website en het opsturen gaat allemaal vlot.

    Vervolgens krijg je een mail dat de telefoon binnen is en dat ze een keurongsproces gaan doen. En jahoor een dag later krijg ik zowat 100 euro minder dan op de website staat vanwege scheuren. Ik had zelfs een video van het toestel gemaakt voor ik die verzond en daar is geen scheur op te zien. Nu reageren ze uiteraard niet meer via de mail.

    Sterke punten
    je oplichten

    Zwakke punten
    alles

    Door Gerben Roos op 22 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gsm in PERFECTE staat getuurd naar ReCell in ruil voor cadeaubon bij coolblue.
    De eerste waardering was van 85euro.
    Het duurt 2 weken voor dat ze het gsm ontvangen ( van belgie naar nederland????????) en daarna verlagen ze de waardering ineens naar 20euro omdat er zogezegt schade was te vinde aan het gsm.
    Ik stuur een mail om te vragen of ze mijn gsm kunnen retourneren, aangezien dat ik niet akkoord was met hen. Geen antwoord. Twee dagen later stuur ik nog eens een mail en nog steeds geen antwoord gekregen. Dan even gebeld, de vrouw aan de lijn zegt tegen mij dat ze de mails niet gelezen hebben omdat ze het 'te druk hebben'!
    Voor mijn gsm terug te sturen zou ze dit bij de directie brengen en daarna mij terug contacteren met meer details. 1 week later, nog geen antwoord, niemand heeft me terug gebeld.
    STUUR AUB u electronica niet naar hen!!!! Het is pure afzetterij en afpersing!!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLES

    Door TANJA op 1 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Recell zijn een bende oplichters! Perfecte Laptop i7 opgestuurd in stevige doos, zou €162 opleveren. Gisteren bericht gekregen Scheuren in laptopdeksel en scharnieren stuk! vermoedelijk loopt daar een olifant rond! Resultaat €0 en geen retour! Eigenaardig dat de Nokia C5 die er ook in zat (Waarde €13.50) niet beschadigd was.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Oplichting van de zuiverste soort!
    Te mijden bedrijf

    Door Luc VW op 10 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Telefoon 2-2-2014 opgestuurd, bericht ontvangen dat ze telefoon hebben ontvangen.
    15-2-2012 bericht ontvangen dat er nog een icloud opzat, telefonisch ervan afgeholpen, paar dagen later bericht gele vlek op scherm.
    Heb gebelt of ze telefoon terugsturen doen ze niet.
    Waarde telefoon 153,60 euro nu nog 25% is 37,80 euro.
    22-03-2014 nog steeds geen geld ontvangen?
    Ik denk dat deze firma op zijn retour is en zijn langste tijd bestaan heeft!!!!!!!!!

    Sterke punten
    totaal Geen .

    Zwakke punten
    Alles wankelt alleen maar zwakke punten.

    Door jeu op 21 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zou 47.50 euro ontvangen voor mijn defecte Iphone 4S. Dus deze netjes opgestuurd. Sturen ze een mail waarin staat dat mijn LCD schermpje blauw is en dat ze dus niks vergoeden. Maar terugsturen doen ze ook niet. Wat neerkomt op oplichting!!!! Zij stelen simpelweg mijn oude telefoon.

    Gelijk aangifte gedaan van dit kutbedrijf.

    Mijn advies aan jullie:
    DOEN GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    alleen maar, pure oplichting.

    Door Drago op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos ,aantal weken geleden een aantal telefoons opgestuurd waarde 88€
    Niks meer gehoord gebeld ,zouden de telefoons niet hebben ontvangen , TNT gebeld pakketje is afgegeven op het adres van het antwoordnummer . niemands van reccel weet hier iets van . Dus helaas alles kwijt .
    Op de website staat alleen het antwoordnmr om naar ertoe te sturen en hogere bedragen aangetekend .

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Waardeloze onderneming ,
    Als iemand daar rondloopt en het pakketje aanneemt en niks meedoet ben je je geld kwijt
    Terwijl het wel is afgeleverd op het adres .

    Door Nico op 9 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review