• Geweldige aankoop. Ik hou van de lichtblauwe kleur, past ook perfect bij de telefoon. Absoluut het geld waard.

    Door Emanuel op 9 april 2020 Reageer
  • koop nooit wat bij telefoondiscounter! 9 maanden geleden een iphone 7 aangeschaft, na 6 maanden een "no service"probleem, blijkbaar bekend probleem van de iphone 7 dat bij apple kosteloos wordt verholpen. telefoondiscounter zegt na 1 maand (!!!) dat mijn telefoon verbogen was en moest 119 euro betalen, netjes gedaan, paar weken later moet ik nog eens 29 euro betalen om de behuizing te laten vervangen. Telefoondiscounter laat pas van zich horen als je zelf mailt, maar sommige mails worden niet eens beantwoord. Na 10 weken nog niks gehoord, na 12 weken krijg ik te horen dat de telefoon is getest en niet voldoet, in een andere mail krijg ik te horen dat de telefoon nog bij de reparateur is, en nu maar dan 14 weken later zit ik midden in het corona tijdperk nog steeds zonder telefoon, ik wou dat dit een hele slechte 1 april grap was maar helaas.

    Zwakke punten
    slechte service, slechte communicatie

    Door melanie op 1 april 2020 Reageer (1 reactie)
  • Waardeloze service - Review over GSMpunt

    Waardeloos. Ze maken beloftes die ze niet nakomen en reageren dan nog uit de hoogte ook als je er wat van zegt. Smartphonehoesjes is veel beter en zal daar in de toekomst weer bestellen ipv gsmpunt met hun Chinese rommel

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Kelly op 25 maart 2020 Reageer
  • Graag kom ik in contact met personen die hetzelfde probleem hebben met telefoondiscounter. Ik ben bezig met deze zaak via de Geschillencommissie Mail : [email protected]

    Zwakke punten
    Garantie zwaar onvoldoende

    Door Albert Schenning op 12 maart 2020 Reageer
  • Snelle service - Review over Mobiphone

    Goede en snelle service, heb mijn telefoon laten repareren terwijl ik in de winkel kon wachten.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sarah op 12 maart 2020 Reageer
  • Goede hulp - Review over Mobiphone

    Je wordt in de winkel goed geholpen en het personeel is ook heel enthousiast, ze helpen met plezier en nemen voor iedere klant de tijd om te helpen. Ook is de kwaliteit van de reparaties hoog en smeren ze je niet zomaar een beeldscherm aan die na paar weken weer kapot gaat.

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Peter van Aak op 11 maart 2020 Reageer
  • Het personeel neemt de tijd om je te helpen en naar je wensen te luisteren. Ze zijn niet opdringerig en weten waarover ze praten dus ze zijn vakkundig wel goed. Had een iphone xs max gekocht en kreeg er gratis een hoesje en screenprotector bij naar wens, dat noem je klant tevreden stellen! Ben zeer tevreden over Mobiphone en ben zeker van plan om daar vaker mijn telefonische aankopen te doen.

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Anneloes op 11 maart 2020 Reageer
  • Telefoon kopen - Review over Mobiphone

    Ze verkopen telefoons voor een goede prijs terwijl je er meer voor betaald in andere winkels

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Arina Chen op 11 maart 2020 Reageer
  • Ze laten hun klanten nooit lang wachten en helpen gelijk en ze nemen de tijd om echt naar de klant te luisteren

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Marissa op 11 maart 2020 Reageer
  • Heb mijn telefoon naar hun gebracht en het is heel goed gerepareerd. Bij een andere nodige reparatie weet ik al gelijk dat ik terug naar Mobiphone ga

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Georgina van Maas op 11 maart 2020 Reageer
  • Goed Geholpen - Review over Mobiphone

    Ik was laatst bij Mobiphone geweest om mijn telefoon te laten maken. Voordat ik Mobiphone binnen liep heb ik heel veel winkels gehad en kreeg steeds te horen dat ze mijn telefoon niet konden fixxen. Maar mobiphone bewees het tegendeel ! Ze hebben mijn telefoon heel zorgvuldig en geduldig gerepareerd. Ben er heel tevreden over en het is zeker een aanrader! Het personeel is ook heel klantvriendelijk en bieden je een kop koffie aan tijdens het wachten. Zoals ik al zei, echteen topservice~!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen

    Door annelouise op 7 maart 2020 Reageer
  • Om een lang verhaal kort te houden. Ik ben fantastisch geholpen bij MobiPhone

    Sterke punten
    alles

    Zwakke punten
    geen

    Door Maria Antoinette op 6 maart 2020 Reageer
  • Telefoon - Review over Mobiphone

    Adviseren goed over dingen die ze aan je verkopen, ben daar heel erg blij mee want heb niet zo veel verstand meer van die nieuwe telefoons met 2 of 3 cameras tegenwoordig. Ben nu zeer blij met mijn Samsung A50!

    Sterke punten
    Fijn, mooie zaak

    Door Relinde Berkhof op 3 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Ik bestelde het hoesje en twee Huawei-opladers. Levering was in twee dagen zoals aangegeven op de website, ik had geen haast dus ik vond het wachten niet erg. De kwaliteiten van de producten is fantastisch dus ik heb niks te klagen.

    Door Frank op 26 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Nadat de eerste screenprotector die ik hier op mijn telefoon had laten zetten begon los te laten is er kosteloos een nieuwe besteld en er op gezet. Het personeel is erg vriendelijk en je wordt op een fijne manier geholpen. Helemaal top!

    Sterke punten
    Klantvriendelijk

    Door Leroy Bos op 25 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • snelle service - Review over Mobiphone

    kon nog op de laatste moment naar binnen, de winkel werd extra lang opgehouden voor mijn reparatie. super fijn, want ik ging de volgende dag op vakantie. Fijne en snelle service!

    Door Sandra Ricci op 24 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Schonen en klantvriendelijke zaak. ik ben snel geholpen en werd goed te woord gestaan. kom zeker terug in geval van andere reparaties!

    Door Bruna Straver op 24 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Goed Geholpen - Review over Mobiphone

    Ik beveel Mobiphone zeker aan! duurde misschien net iets langer dan ze hadden belooft, maar dan heb je ook een goed herstelde telefoon terug! voor mij zeker meer dan 5 sterren waard!\\r\\n\\r\\n\\r\\n\\r\\n

    Door Jesse op 24 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • snelle service - Review over Mobiphone

    Heb in haast naar mobiphone gebeld, om een nieuwe accu in me toestel te laten zetten , kon gelijk naar mobiphone om mij toestel te laten repareren, top service ben er erg blij mee.

    Door kermanrouthier op 21 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Snel - Review over Mobiphone

    aardige personeel, snel geholpen, veel keuze

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen

    Door bonifacyjaworki op 20 februari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Goed Geholpen - Review over Mobiphone

    Ik kwam snel in haast binnen gelopen, om mij scherm van mij toestel te laten reparenen ben erg goed geholpen door een lieve damen die het snel mogelijk voor me had geregeld, daarnaast hoefde ik maar een uur te wachten top service :) .

    Door annemarije op 20 februari 2020 Reageer (2 reacties)
  • Snel - Review over Mobiphone

    Mijn iPhone 6s werd binnen enkele ogenblikken gerepareerd en het zag er echt goed uit. Suiker bij de koffie was op maar voor de rest zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Snel en goed

    Zwakke punten
    Geen suiker

    Door Jakob Davidson op 18 februari 2020 Reageer
  • Fijne reparatie - Review over Mobiphone

    Ik heb hier een Macbook Pro 2019 ter reparatie achtergelaten. Het was een acuu die verwisseld moest worden. Echt een fijne service die deze winkel mij geeft geleverd. Ik ben een paar keer teruggekomen omdat ik nog niet zeker wist of ik de Macbook wilde repareren maar uiteindelijk toch een besluit genomen en het gedaan. Elke keer vriendelijk behandeld echt netjes!!

    Sterke punten
    Behandelen mensen fijn

    Door Liedeke Notermans op 18 februari 2020 Reageer
  • Laptop kopen - Review over Mobiphone

    Ik was al langer de tijd op zoek naar een laptop. Uiteindelijk aangeschaft bij Mobiphone waar ik blij mee ben, de medewerker met veel geduld netjes zijn tijd genomen om mij alles stap voor stap uit te leggen waar ik zeer dankbaar voor ben. Zeker aan te raden!

    Sterke punten
    Vriendelijk, geduldig

    Door Toby Myers op 18 februari 2020 Reageer
  • Goeie service - Review over Most Wantech

    Goeie service! Most wantech helpt je snel.

    Sterke punten
    Service, prijs en snelheid

    Door Marie van Dijk op 10 januari 2020 Reageer