• Op 12 juli mijn xperia preformance opgestuurd, op 29 augustus gemaild waar mijn geld blijft en vandaag 14 oktober pas reactie gekregen... hierin staat dat ze een leeg pakket hebben ontvangen...

    Een grote oplichtersbende dus die beweren goed te betalen voor ie gsm, deze innen en dan zeggen dat ze niets ontvangen hebben.

    Ga hier niet mee in zee!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Valse beloftes, na maanden pas reactie en zeggen dan dat ze een leeg pakket hebben gekregen

    Door Rob op 14 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb via GSMweb een offerte voor 4 zakelijke abonnementen gekregen. Totaal €89,24 per maand exclusief BTW.
    Echter factureert Telfort nu €100,36 (ex btw) per maand.
    Telfort weigert het bedrag aan te passen ondanks het toesturen van de getekende offerte en bevestiging.
    GSMweb doet een tovertruk met BTW's (die niet klopt) waardoor de €89,24 ex btw ineens €100,36 ex btw wordt.

    Verder blijkt de cash-back geen cash-back maar een lening te zijn. Dat stond nergens vermeld. De condities van de lening weigeren ze te sturen.

    Hoe kan ik dit oplossen zonder meteen naar de rechter te stappen? Voor consumenten zijn er instanties waar ze kunnen klagen. Is er ook zo'n instantie voor kleine bedrijfjes?



    Sterke punten
    GSMweb
    niet nakomen belofte/offerte
    kleine bedrijven bedonderen
    BTW toveren.

    Telfort
    schuilen achter (sub) leveranciers
    kleine bedrijven bedonderen.

    Zwakke punten
    GSMweb
    nakomen offerte
    rekenen
    afspraken nakomen

    Telfort
    Actie gerichtheid.
    helpen van kleine bedrijven

    Door Verhagen op 14 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn telefoon begin september opgestuurd, nadat ik via de mail nog contact met ze heb gehad. 14 september kreeg ik een mail dat ze mijn telefoon in goede orde ontvangen hadden en dat het geld binnen 6 dagen overgemaakt zou worden. Ondertussen niks meer gehoord. Op mails wordt niet meer gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen en website is inmiddels verdwenen.

    Zwakke punten
    Het zijn gewoon oplichters en ben er met open ogen ingetrapt.

    Door Sietske op 10 oktober 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben er blanco ingestapt. Voordat ik de vele negatieve reviews had gelezen. Werd huiverig nadat er na anderhalve week geen vergoeding werd gestort....maarrrrr. Ik heb gebeld en werd zeer correct te woord gestaan door een vriendelijk persoon. Deze wist mij te vertellen dat mijn telefoon op uitbetalen stond. Vandaag werd ik terug gebeld dat mijn bankrekening niet correspondeerde met mijn naam. Dit was correct opgemerkt. Alsnog stond vanmiddag de vergoeding op mijn rekening. Al met al niet binnen de beloofde termijn maar wel correct gehandeld, waarvoor dank.

    Sterke punten
    Zeer hoge prijs voor oude telefoon terug gekregen!

    Zwakke punten
    Misschien de terug betaal tijd verschuiven naar twee weken. Dit levert minder wrevel op voor de klant.

    Door Jurgbutt op 21 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geweldig Goede en duidelijke uitleg, en heel vriendelijk personeel.

    Sterke punten
    Heel veel geduld, en hele Goede uitleg.

    Zwakke punten
    Ik zou het niet weten.

    Door A.Horters op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Geen garantie. Oplichters

    Spijt dat ik ooit via hen iets besteld heb. Lijkt goedkoop, totdat er een keer iets met je telefoon aan de hand is. Dramatische klantenservice. Ik raad iedereen af iets via hen te bestellen.

    Mijn iPhone7 ging na 1 jaar, kuren vertonen. Naar de Apple store geweest en zij gaven aan dat het om een fabricagefout ging en dat ik terug moest naar de verkopende partij(GSMweb) omdat dit onder hun garantie behoort te vallen.

    GSMweb heeft de iPhone vervolgens naar Dynafix (hun reparatie partner gestuurd). Dynafix geeft aan dat ze de telefoon niet kunnen repareren en dat de fout niet onder garantie valt. Dit terwijl apple zelf het tegenovergestelde aangeeft. Ik kon hem enkel konden omruilen voor €450,-, gratis laten vernietigen, of terug ontvangen voor €50.

    GSMweb doet eerst toezegging om de telefoon toe te sturen, maar verschuilt zich vervolgens achter Dynafix en doet helemaal niets voor je. Sterker nog ze proberen je gewoon op te lichten.

    Achteraf bleek de telefoon bij een reparatiecentrum binnen een half uur te repareren.

    Sterke punten
    lage prijs

    Zwakke punten
    Zeer onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Geen garantie. Oplichters

    Door Niels op 21 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb op 20/7 een backcover besteld voor iPhone met levertijd 1á 2 werkdagen. Geen enkel verder bericht ontvangen. Geen enkele reactie op telefoontjes en contactformuliere. Inmiddels aangifte gedaan bij politie over fraude. Tot mijn verbazing op 18/8 een pakje in de bus met de levering. Durf dit niet eens retour te zenden. Is een onbetrouwbaar bedrijf. Advies om hier niets te kopen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbereikbaar en onbetrouwbaar

    Door Stan op 18 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Niet doen......niet doen.... wat een puinhoop dit bedrijf. Wacht al 3 maanden op mijn geld van mijn inruil telefoon. Inclusief de 100 euro cash back nog steeds niets ontvangen. Het contract staat op Vodafone als je een bewijs krijgt van inlevering. Echter als je belt dan Weten ze bij Vodafone van niets. Van het kast je naar de Muur gestuurd, alle afdelingen gesproken maar niemand gefeliciteerd gehoor.

    Sterke punten
    Nul

    Zwakke punten
    Komen hun afspraak niet na. Klantenservice nul komma nul en de verantwoording alleen maar afschuiven. Wat een k bedrijf Koop niet geen telefoon.

    Door Robert op 2 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Van een goede screen protector verwacht ik in ieder geval dat het functionele deel van het scherm beschermd zou worden, maar de screen protector van Mobile Supplies is bijna 2 mm smaller dan het scherm. Dat lijkt niet veel, maar het is gewoon slordig. Ook omdat de randen van de protector daardoor altijd hinderlijk in beeld zitten.
    In de hoogte is de protector juist weer iets te lang, waardoor zo'n "rand met lucht" onder de protector ontstaat. Hoger plakken kan niet vanwege de uitsparing voor de front camera.
    Al met al een zeer matig passende screen protector!

    Ik heb het ook nagevraagd bij Mobile Supplies, en volgens hen kan dit niet anders en hoort het er gewoon bij...

    Sterke punten
    Snelle verzending
    Snelle klantenservice

    Zwakke punten
    Slecht passende screen protector, waarschijnlijk niet getest

    Door Marijn op 4 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 3 maand geleden ledhaaknaalden besteld en betaald bevestig gekregen ordernr 12546 maar nogsteeds niets gekregen herhaalde mails gestuurd geen reactie pure schande BEDROG !!!!! Superdeal.nl12546 ordernr nogsteeds niet ontvangen al 3 md betaald

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantvriendelijkheid eerlijkheid

    Door Mellaerts Ni op 5 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze beloven veel maar, ze maken het niet waar. Stuur je mobiele toestel(len) daar niet naar toe. Ze verzinnen defecten om maar zo weinig mogelijk te hoeven uit te betalen, als ze überhaupt al uitbetalen.

    Sterke punten
    Geen enkele.

    Zwakke punten
    Je wordt opgelicht waar je (figuurlijk gezien) bijstaat, letterlijk ben je er namelijk niet uiteraard.

    Door Hiesa op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben al een aantal jaar klant. Iedere keer optijd geleverd en perfecte service als het een scherm defect blijkt te zijn. Aanrader!!

    Sterke punten
    - Snelle levering
    - goede service
    - groot assortiment
    - vriendelijk personeel

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten.

    Door Kevin op 19 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Stuur je 77 telefoons op ik zou er meer dan 400 voor krijgen krijg nu een mail met uitbetaling 221,- allemaal dingen verzonnen zelf bij niet werkende telefoon wat ik gewoon heb aangegeven me geld niet ontvangen.

    In 1 woord: oplichting


    Een gewaarschuwd persoon geld voor 2, maar denk helaas net als iedereen te laat met referenties zoeken

    Monique

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar
    Slechte communicatie

    Door Monique op 12 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Top

    Door Mike op 17 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze wekken de indruk dat je een mooi bedrag voor je telefoon krijgt. Dat lijkt in de praktijk alleen van toepassing als je een telefoon opstuurt die niet gebruikt is. Verdenk ze er sterk van dat dit hun business model is: je belooft mooi bedrag en vervolgens zoek je bij elke opgestuurde telefoon een reden om substantieel lagere vergoeding te geven. Eerlijk zou zijn op de website een bedrag te beloven bij normale gebruikssporen en aangeven dat het meer kan zijn als de telefoon nooit gebruikt is of minder als er echte defecten zijn. Kortom wat mij betreft pure misleiding!

    Sterke punten
    gelikte website

    Zwakke punten
    je belazerd voelen

    Door Reinier op 2 januari 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In november kocht ik een (eigen merk) hoesje voor mijn HTC 10. Al na enkele dagen begonnen de randen van dit hoesje los te laten. Ik heb een mailtje gestuurd, met foto, en het probleem aan de klantenservice voorgelegd. Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een reactie met excuses. Ik mocht kiezen: een nieuw hoesje of geld terug. De volgende dag lag er een nieuw hoesje in de brievenbus en deze vertoont gelukkig geen gebreken.
    Natuurlijk is het jammer dat het eerste hoesje niet meteen goed was, maar Mobilesupplies.nl heeft het probleem uitstekend opgelost!

    Sterke punten
    Uitstekende klantenservice

    Door Bart op 24 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had ik maar eerst naar de reviews gekeken, dom van mij.
    Een week geleden mijn goed werkende Samsung Galaxy Slll opgestuurd. Zou er 31 euro voor krijgen. Er waren alleen aan de zijkant wat lichte gebruikssporen, scherm was krasvrij.
    Goed verpakt opgestuurd om schade te voorkomen.
    Krijg ik van hen het bericht dat het toestel een ingebrand LCD heeft en dat de behuizing gescheurd is.
    Daar had ik toch zelf iets van moeten zien... niet dus!
    Gezien de recensies op deze site lijkt het mij niet zinvol hen hierover te bellen of mailen. Voel me genept.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Je kunt niet rechtstreeks reageren op hun no reply-mail over hun "keuringsresultaat".

    Door Anne op 15 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik beveel deze shop aan
    Snel geleverd

    Sterke punten
    Prijs

    Door Rene op 29 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nadat wij 239 euro hebben betaald voor een iPhone 5S met een 'als nieuw' staat, bleek dat het scherm geleidelijk losser ging zitten en de telefoon na 20 minuten gebruik uitvalt. Los Toestel trekt zijn handen er vanaf en wij zitten dus met een
    waardeloze telefoon. De telefoon is net twee maanden in ons bezit. Wat een waardeloze bedoeling van dit bedrijf. Dus nee, wij raden dit bedrijf NIET aan!

    Zwakke punten
    Je hebt gegarandeerd GEEN garantie!

    Door Ellen op 24 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik koop al jaren met veel plezier bij Mobile Supplies altijd een snelle levering scherpe prijzen en geen verzendkosten ook voor aankopen met een lage aanschafwaarde. Een keer een defect product ontvangen en dit is na het versturen van een mailtje snel en correct opgelost. TOP!

    Sterke punten
    Snelle levering, goede prijzen, geen verzendkosten, goede klachtafhandeling

    Door Jos op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen week een bestelling geplaatst voor een nieuw hoesje voor mijn smartphone aangezien ik hier enkele vragen over had heb ik eerst contact gezocht via de klantenservice. Binnen 5 minuten ontving ik reeds een reactie waarin duidelijk al mijn vragen werden beantwoord.
    Ik heb dan ook direct een bestelling geplaatst voor een hoesje tegen een aantrekkelijke prijs die ik de volgende dag reeds binnen heb ontvangen. Top service en de volgende keer kom ik weer bij jullie terug! Ga zo door!

    Sterke punten
    Geen verzendkosten, snelle levering, vlotte communicatie, overzichtelijke website, veel betaalmogelijkheden

    Door Petra op 15 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 26 augustus heb ik 2 goede toestellen opgestuurd. Sony en LG en nog wel wel in originele verpakking. Zou zo'n €200 gestort krijgen op mijn rekening. Tot op heden niets mogen ontvangen. Op mail reageren ze niet. Als ik nu al de recensies lees twijfel ik enorm of ze wel bestaan!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Mike op 15 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 2 toestellen opgestuurd maar na 4 weken wachten nog steeds geen geld ontvangen. Inmiddels heb ik twee keer een mail gestuurd maar ook hier wordt helemaal niet op gereageerd. Ik voel me behoorlijk besodemieterd.

    Door martine op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week een perfecte werkende iPhone 5 voor € 60 verkocht aan deze maffia. Foto's gemaakt van de staat. Inmiddels een mail ontvangen dat ik 15 euro ga ontvangen omdat er een dode pixel zou zijn. Wellicht dat deze op de achterkant zat, maar het scherm was in perfecte staat. De hoge prijzen die worden geboden worden kennelijk aan niemand uitbetaald (de enige positieve referentie is ongetwijfeld van een allervriendelijkste medewerker die telefonisch toch niet zo vriendelijk blijkt). Het is pure oplichting. Als je echt plezier wilt van je oude telefoon Kun je deze beter gebruiken voor mobiel werpen of deze laten zwemmen. Geen geld, maar een veel beter gevoel.

    Sterke punten
    Deze partij zeer goed in oplichten en creatief in het verzinnen van gebreken.

    Zwakke punten
    Klantenservice
    Nakomen afspraken

    Door Klaas op 11 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • iPad gestuurd, vele e-mails later, niets gehoord geen geld ontvangen..
    Diefstal dus, advocaat in de arm nemen is nu de volgende stap.

    Ze hebben niet eens het fatsoen om je terug te schrijven.
    Bellen heeft geen zin, word niet opgenomen.

    Bestaat dit bedrijf eigenlijk nog wel?
    Doe geen zaken met deze dieven......

    Sterke punten
    Onzichtbaar

    Zwakke punten
    Fatsoen, commniceren,

    Door E63 op 1 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.