Reviews over GSM webshops


    Super bedrijf! Zeer snelle levering

    Review over Dr.Phone

    Ben zeer tevreden met DrPhone! Ze leveren binnen een dag!

    Sterke punten
    snelle levering, kwaliteit producten

    Slechte partij voor zakelijke klanten!!

    Review over GSMweb.nl

    Ik ben directeur van 2 bedrijven en heb bij beide bedrijven meerdere abonnementen lopen bij T-Mobile via GSMweb.nl. In het verleden ben ik altijd tevreden geweest, maar mijn laatste bestellingen zijn enorm moeizaam gegaan. Op mijn iPhone 7 heb ik maanden op moeten wachten. Ik heb daar zelf meerdere keren achteraan moeten bellen en ben nooit geinformeerd door GSMweb over de voortgang. Op een willekeurige dag stond er ineens een koerier voor mijn neus met mijn telefoon, die ik onder rembours moest betalen. Gelukkig had ik contact geld op zak...
    Het ergste is echter met een ander abonnement, namelijk via T-Mobile voor een iPhone 7+. Die heb ik op 19 september(!!) besteld (het is nu 20 december) en tot op heden heb ik daar niks over gehoord. Na net 30 min(!!) in de wacht te hebben gestaan, werd ik gewoon opgehangen! En nooit compensatie of iets dergelijks voor al dit gedoe.
    Dit is echt een slechte partij, die klachten ook niet serieus nemen (het kan niet eens via hun website). Ik zou, zeker zakelijk, voor een andere partij kiezen.

    Sterke punten
    + Prijs

    Zwakke punten
    - Snelheid
    - Service
    - Communicatie
    - Bereikbaarheid
    - Klantvriendelijkheid
    - Levering
    - Informatievoorziening

    Erg ontevreden

    Review over MyTrendyPhone.nl

    Matige service, niet meedenken met de klant en matige producten versturen. Goedkoop!? Lijkt zo, maar begin er niet aan. Dat het goedkoop was ben je snel vergeten, maar de ergernis niet.

    Sterke punten
    Null

    Zwakke punten
    Trage levering,
    niet behulpzame klantenservice.

    Dubieuze uitslag na ontvangst

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Wij hadden 2 telefoons toegestuurd. Een Iphone 4 en 5S. In ruil hiervoor zou er 140.- op onze rekening gestort worden. Bij reactie van verkoopjetelefoon.nl kregen wij te horen dat ze maar 35.- terug gaven voor de beide telefoons. Bij de 4 was de volumeknop kapot en bij de 5s was het scherm klaarblijkelijk los.
    Raar om te horen omdat wij onze telefoons eerst naar Cash4Mobile hadden gestuurd en deze zonder problemen door de testen kwamen. Maar door een failliessement van Cash5Mobile konden wij geen geld ontvangen.
    Al met al een zeer moeilijk oordeel van verkoopjetelefoon.nl. Wij hebben onze telefoons retour gevraagd, na veel moeite was dit mogelijk als we maar een bedrag van 15.- bij betaalde. Om verdere problemen en we bang waren om bij dit bedrijf naar ons geld/telefoons te kunnen fluiten zijn we uiteindelijk maar akkoord gegaan...

    Eens maar nooit weer!!

    Sterke punten
    -Geen

    Zwakke punten
    -Slechte communicatie
    -Dubieus onderzoek naar mobiel
    -Slechte en late respons

    onbetrouwbaar en onvriendelijk personeel

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Ik heb in het verleden erg goede ervaringen gehad met Envirofone.nl. Omdat RTL-nieuws verkoopjetelefoon aanbevolen op hun website, ging ik toch eens kijken. Bleek dat ze mij prachtige bedragen aanboden voor mijn oude smartphones en het leek allemaal zo geregeld te zijn. Dus ik mijn iPhone 6(nog geen half jaar oud) samen met twee oude telefoons van mijn ouders opsturen, en ik zou een bedrag van in de 400 euro ontvangen. Een deel hiervan zou naar WE gaan. Zag er allemaal prima uit dus.
    Hierna begon het allemaal. Ze vertellen op de site dat je een mail krijgt zodra het pakketje binnen is gekomen. Deze kreeg ik al pas 4 dagen later, met daarin vermeld dat er binnen 4 dagen een bedrag op mijn rekening overgemaakt zou worden(mijn pakketje was via PostNL op maandag afgeleverd en op donderdag kreeg ik een mail). Omdat het om een flink geldbedrag ging heb ik toch alvast in die tussentijd contact met ze opgenomen, en toen werd mij door een vrouwelijke medewerker verteld dat hij eind van die week getest zou worden(wel vriendelijk). Vervolgens bel ik op vrijdag nog eens, word mij door een mannelijke medewerker verteld dat hij op maandag pas opgepakt zou worden(minder vriendelijk). Goed, ik wacht nog even af.
    Vervolgens krijg ik een verschrikkelijk e-mailtje op zondagavond dat ze mij € 0,- euro bieden voor mijn toestel omdat mijn I-Cloud account er nog op stond. Nou goed, dit is natuurlijk mijn eigen schuld geweest.. maar er werd erg onduidelijk in het mailtje vermeld dat wanneer ik deze alsnog zou verwijderen het toestel opnieuw getest zou worden. Dit hadden ze beter meteen duidelijk aan kunnen geven of de prijs kunnen vermelden die ze zonder account aanbieden. Aangezien het al maandag was, en de 4 dagen vanaf donderdag dus op die dag af zouden lopen heb ik ze meteen gebeld met het verzoek hem opnieuw op te pakken. Eerst kreeg ik weer een vrouwelijke collega aan de lijn, vervolgens een mannelijke. Het blijkt wel dat de mannelijke medewerkers binnen dit bedrijf niet weten hoe ze met klanten om moeten gaan. De arrogantie was enorm, wat niet kan als je binnen zo'n bedrijf werkt. Dit telefoontje was dan ook alles behalve gezellig. Mijn toestel zou niet meteen opnieuw getest worden en ik moest rustig op mijn beurt wachten. Inmiddels waren we al anderhalve week verder, dus dit accepteerde ik niet.
    Vervolgens werd ik teruggebeld met de melding dat mijn account er inmiddels af is en dat ze opnieuw mijn toestel zouden gaan testen. Krijg ik eind van de middag een mailtje dat ik nog +/- € 60,- voor mijn toestel terug krijg, terwijl ze mij € 250,- aanboden via de website. En dit alleen maar vanwege twee kleine krasjes op mijn toestel. Het beeldscherm zelf had 0 krasjes. Het toestel was zo goed als nieuw, hier kunnen we niet om liegen.
    Uiteindelijk kreeg ik dus voor de drie telefoons bij elkaar € 164,- i.p.v. de ruime € 400,-. In de toekomst zal ik mijn telefoons nooit meer naar dit bedrijf opsturen en ik zal dit bedrijf absoluut niet aanbevelen bij vrienden, familie, collega's en klanten. Ik kan dit bedrijf ook nergens op socialmedia terugvinden, ik begrijp nu wel waarom. Zeker na de reacties op deze website gelezen te hebben.

    Sterke punten
    De enige klantvriendelijke medewerker was Joke

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen. Onbetrouwbaar bedrijf. Klantonvriendelijk.

    Goede aftersales

    Review over iPhone2Day

    Ik had een probleem met een autohouder, maar was al buiten de retour termijn. Ze hebben mij toch geholpen en het product omgeruild. Top service!

    Sterke punten
    Goede aftersales

    Zwakke punten
    Niets

    Oplichters

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Stuur een goedwerkende Galaxy S4 op, vergoeding werd verlaagd van 75 naar €18,00 omdat er een schroefje en sticker ontbrak!! Ze verzinnen van alles om er onderuit te komen!
    Dit was de eerste en de laatste keer dat ik gebruik maak van deze boeven!!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Boevenbende

    Oplichters, je bent je spullen kwijt, en geen communicatie mogelijk

    Review over ZonZoo.nl

    Een paar oude apparaten opgestuurd ter waarde van in totaal 200 euro. Het lijkt allemaal goed geregeld via de website maar je hoort niets meer, geen geld en ook geen reactie op e-mails. We wachten nu al 7 weken. Een paar keer gesommeerd intussen. TNT Post geeft aan dat het naar een antwoord nummer is gestuurd en vervolgens is doorgestuurd naar een postbus waar het volgens TNT nog steeds ligt. Echter, eea is niet meer te traceren door deze truc. Wij gaan aangifte doen, publiciteit genereren en vervolgstappen ondernemen. Advies: Trap er NIET in, het zijn een stel oplichters!

    Sterke punten
    Makkelijke website om de verzending te regelen

    Zwakke punten
    Geen communicatie mogelijk anders dan email, en geen reacties op email
    Afspraken worden niet nagekomen
    Je bent je apparatuur kwijt en eea is niet meer traceerbaar

    Ik ben tevreden!

    Review over ZonZoo.nl

    Ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van zonzoo en beide keren is alles goed en netjes afgehandeld. De eerste keer was een paar jaar terug. Ik kreeg toen netjes binnen de afgesproken termijn het afgesproken bedrag. De tweede keer mijn telefoon opgestuurd op 18 augustus 2016 en (zoals bij mij in de mail met instructies stond) na ongeveer 3 weken bericht van ontvangst gehad met daarin de belofte dat het bedrag met 2 werkdagen op mijn rekening zou komen. Het was echter geen 2 werkdagen, maar iets langer nl. 5 werkdagen. Vandaag ontvangen dus. Ik ben tevreden!

    Sterke punten
    Duidelijke uitleg.
    Ze komen hun belofte na.
    Goede prijs.

    Zwakke punten
    Geen.

    Mooie service en mooie telefoonhoesje!

    Review over SmartphoneCases

    Ik heb voor mijn Samsung Galaxy S6 Edge een hoesje bestelt, maar helaas niet goed opgelet en en een Galaxy S6 bestelt. Zonder extra kosten en vriendelijke retour beleid heb ik binnen 2 dagen de juiste telefoonhoesje alsnog ontvangen! Goedkoop, maar toch een mooi en sterk hoesje! Smartphonecases.nl is voor mij een aanrader!

    Sterke punten
    vriendelijk
    goedkoop
    kwaliteit

    Zwakke punten
    nvt

    Slecht slecht slecht

    Review over ZonZoo.nl

    iPhone ( opgestuurd welke in prima staat was. Verzonden zodat hij zeker niet zou beschadigen . Na 3 weken eindelijk bericht gekregen van ontvangst. Zou binnen 3 werkdagen meer horen... NOT! Na zeker 12 mails dat ik m'n geld wilde of anders iPhone terug, een mailtje van Zonzoo, dat m'n iPhone niet het op de website aangegeven bedrag waard was! De aan/uit knop zou minimaal werken. Nou.. Hier heb ik nog nooit iets mee gehad, en dat heb ik ze laten weten.Gemaild dat ik hier dus niet mee akkoord ging. Dus of op website aangegeven bedrag , of anders iPhone terugsturen. Wederom dit zeker 10x moeten mailen, voordat ik antwoord kreeg. Gedreigd met advocaat en ineens kreeg ik toch het op de website aangegeven bedrag op mijn rekening gestort. Kortom : stelletje afzetters . NOOIT MEER!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Slechte service, geen antwoord op mails. Late reaktie en pogen minder uit te keren dan ze beloven op de website . Pas na dreigen met verdere stappen krijg je wat is afgesproken

    Negatieve ervaringen met Typhone

    Review over Typhone.nl

    Klacht over Typhone.nl

    Op 24 april 2016 plaats ik bij Typhone, on-line, een bestelling voor een iPhone 6s 64GB gecombineerd met een verlenging van mijn bestaande KPN abonnement dat op 13 juni 2016 zou aflopen. Op 24 april betaal ik ook € 3,95 verzendkosten.
    In het toegestuurde contract wordt een maandbedrag van € 54 gedurende de hele contractperiode vermeld.

    Op 26 april 2016 krijg ik van KPN een brief waarin staat dat het maandbedrag €59 zal zijn en niet €54 zoals vermeld in het contract.
    Op 2 mei 2016 neem ik telefonisch contact op met de klantenservice met het verzoek om het contract te annuleren op grond van de wet kopen op afstand.
    Op 3 mei 2016 komt de bezorger met de iPhone 6s aan de deur. Ik weiger de telefoon aan te nemen, op advies van de medewerker van de klantenservice Alexander Mudry, en de telefoon gaat retour Typhone met de bezorger.
    De medewerker van de klantenservice, Alexander Mudry, verzekerde mij dat weigering van de iPhone bij aflevering vanzelf de annulering in werking zou zetten!
    Op 17 mei 2016 blijkt de iPhone pas teruggeboekt zijn in voorraad/magazijn. Op 23 mei 2016 krijg ik de betaalde verzendkosten terug gestort.

    Al die tijd echter, dus vanaf 26 april 2016, staat mijn abonnement bij KPN als verlengd tot 13-06-2018 vermeld. Omdat ik daardoor geen ander abonnement kan afsluiten heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Typhone om ook die verlenging bij KPN ongedaan te maken
    Daartoe heb ik op 2mei, 3mei, 18 mei, 31 mei, 8 juni, 13 juni (2 maal), 15 juni, 22 juni, 5 juli en 18 juli telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Typhone.

    Steeds krijg ik als antwoord: “ik zet het door, binnen 5 dagen is het geregeld”. Of: “ik geef het door aan mijn teamleider en die zal het aan u terugkoppelen”. Of: “de zaak ligt bij het hoofdkantoor en die zullen het afhandelen met KPN, heb geduld het komt allemaal in orde”. Of: “de zaak ligt moeilijk omdat het al zolang loopt”.

    In de tussentijd stuur ik op 3 mei, 17 mei en 28 mei ook nog e-mails met dezelfde vraag. Hierop krijg ik een vergelijkbaar antwoord: “Als ik in de order kijk zie ik dat de annulering nog in behandeling is. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden.”
    Inmiddels, per 13 juni 2016, is de contractverlenging ingegaan en betaal ik dus €59 per maand voor een abonnement dat ik te duur vind en voor een telefoon die ik niet heb!

    Op 28 juni 2016 heb ik een aangetekende brief gestuurd naar de directie van Typhone die hier tot op heden nog niet op gereageerd heeft.

    Op 4 juli 2016 krijg een factuur van KPN. Ik neem weer contact op met Typhone op 5 juli 2016. Op aanraden van de medewerkster van de klantenservice, Xiomara, stuur ik een mail waarin ik Typhone verzoek mij het verschil te betalen. Dit omdat ik door hun schuld vast zit aan een abonnement, terwijl ik dat niet wil en ook geen telefoon heb, waarvoor ik wel betaal in dat abonnement. Tot op heden geen enkele reactie van Typhone!

    Ik heb geprobeerd de annulering ongedaan te maken, dus alsnog de iPhone laten toesturen en mijn verlies maar nemen. Daar wil Typhone echter niets van weten. Ze verkopen liever dezelfde telefoon twee keer. Hebben ze ook twee keer de bonus in de pocket.

    Ik weet niet meer wat ik nog moet doen.
    In elk geval raad ik iedereen af om zaken te doen met Typhone. Ze zijn onbetrouwbaar, komen hun toezeggingen niet na en de klantenservice zit er alleen maar als zoethoudertje voor de gefrustreerde consumenten. Ze houden je aan het lijntje. Maar wat service nu echt inhoudt dat weet niemand bij Typhone.
    Waardeloze zaak. Zijn ook bij geen enkele thuiswinkelorganisatie of koepel aangesloten. Je begrijpt wel waarom!

    Sterke punten
    Geen enkele te bedenken

    Zwakke punten
    Slechte service. Komen toezeggingen niet na. Reageren niet op mails en brieven. Klantenservice kunnen niets, zitten voor spek en bonen erbij. Hooguit om een nieuw slachtoffer binnen te halen. Eigenaren Typhone zijn gewoon graaiers die uit zijn op snelle winst. Volstrekt onbetrouwbaar. Nooit of te nimmer zaken mee doen.

    Slechte klant/klacht afhandeliing

    Review over Typhone.nl

    Ter inleiding, Typhone plaatst selectief reviews vanaf deze site!!

    Klantnummer 0234572
    Ordernummer 115065515
    Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
    a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
    b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
    c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
    d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
    e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
    f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
    g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
    h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

    Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

    Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
    bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
    activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
    Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
    mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
    te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
    Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
    het niet de antwoorden die ik zocht.

    update 12-06-2016 2:00
    Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

    Update 13-06-2016

    Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
    a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

    Update 25-06-2017

    Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
    Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95.
    Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
    Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!

    Update 29-06
    Story gaat gewoon verder Typhone.
    Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel
    even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen.
    NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!!

    Update 15-07-2016
    Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95
    compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone
    is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen.
    Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal.

    Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!!

    Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site
    willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.

    Sterke punten
    Prijzen, en callcenter, staan los van het bedrijf Typhone

    Zwakke punten
    Typhone helpdesk (boven callcenter), chat, after sales, versturing, nieuwe SIM kaarten. Zodra de verkoop een feit is, vindt Typhone alles best.

    Oplichters

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Twee toestellen opgestuurd. Netjes ontvangstbevestiging. Echter, toestel dat de dag van verzending nog gewoon gebruikt werd zou geen simkaart meer lezen. Tweede toestel idem. Lijken standaard reacties. Gemaild, echter geen enkele reactie meer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Komen hun afspraak niet na

    Review over ZonZoo.nl

    Onlangs mijn Iphone verkocht aan de afgesproken prijs zoals gemeld op hun web maar toch niet deze som verkregen met het argument wij hebben onze web nog niet geactualiseerd aan de nieuwe prijs. Vermeld dat dit toch geen doen van zaken zijn. Ze zouden mij het verschil betalen en dit zo vlug mogelijk. Nu 3 maanden verder nog niks ontvangen ze zeggen wij hebben het opgestuurd hier is het bewijs en als we het niet teruggekregen hebben dan is dit voor ons het bewijs van betaling.
    Dit betrijf is absolut niet te betrouwen en zou van de markt moeten verdwijnen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar
    Komen hun afspraak niet na

    Oplichters

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Ik heb mijn Sony xperia telefoon verzonden naar hun. Na 2 weken nog steeds niks ontvangen. Klacht ingediend en blijkt dat ze mij telefoon nog steeds niet kunnen vinden.

    Niet te geloven, oplichters zijn het.

    Zwakke punten
    Zaken niet in orde

    Oplichting

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Na 3 maanden nog steeds geen geld ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen afspraken nakomen, pauper bedrijf

    Trendyphone, echt niet trendy. Veel te traag

    Review over MyTrendyPhone.nl

    Na een week nog geen telefoonhoesje ontvangen. PostNL wordt onterecht de schuld gegeven. Zijn zo traag als stroop. Moet waarschijnlijk uit het buitenland komen, had ik ook kunnen doen voor veel minder en sneller. Slechte service aan de telefoon.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leveringstijd.

    Oplichterij

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Een volledig functionele Galaxy 5S Mini opgestuurd en dan wordt een niet aanwezig defect geconstateerd met als gevolg een reductie van 75% in de vergoeding. Gewoon oplichterij

    Sterke punten
    Het opsturen via Kiala

    Zwakke punten
    Frauduleuze praktijken

    Geldklopperij!!

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Een uitkering van €76 ontvangen voor een iPhone 6 waar ik €306 voor zou moeten ontvangen. Telefoon was als nieuw, rechts boven in de hoek een iniminie scheurtje in het scherm (wat het zicht totaal niet belemmerde, en wat met het blote oog bijna niet te zien was). Voor de rest nog geen kras of scheur in mijn scherm. Een uitkering van €76 is totaal onterecht, zeer ontevreden. Zal dan ook niemand dit bedrijf aanraden!! Ik snap best dat het uit te keren bedrag verlaagd wordt als er iets niet goed is, maar dat er meteen 75% van de waarde afgehaald wordt is diep triest. Ik had mijn telefoon nog liever aan mijn zusje van 3 gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Komt afspraken niet na
    Zegt niet wat het belooft
    Geldklopperij

    Zonzoo NIET betrouwbaar! #PAS OP!

    Review over ZonZoo.nl

    Voor de verkoop van mijn gsm heb ik Zonzoo ingeschakeld. Een dat was niet zo een goede keus achteraf. Aangezien ik volgens de website voor mijn Samsung Galaxy S5 nog ca. 140 EUR zou ontvangen heb ik toen voor Zonzoo gekozen. Vervolgens heb ik mijn goed functionele Samsung Galaxy S5 via de post naar Zonzoo opgestuurd. Er ontbreke echt helemaal niks aan de Samsung, deze was gekocht in 2014 en aangezien ik een nieuw contract + GSM heb ontvangen was deze overbodig. Ook had deze gsm geen enkel krasjes op de screen & achterkant. Het duurde ca. 3 weken tot ik uberhaupt een enkel reactie heb mogen ontvangen van Zonzoo. In de bevestigings mail van Zonzoo geven zij zelf aan dat het ca. 3 werkdagen duurt voordat er een reactie gegeven wordt. 3 Werkdagen zijn dus minimaal 3 weken. Ik vond de wachttijd van 3 weken zo vervelend en raakte uiteraard geïrriteerd. Daarom stuurde ik om de 2 dagen mails naar Zonzoo met een verzoek om een reactie. Het eerste reactie wat ik heb mogen ontvangen was, dat mijn gms EUR 30 waard is aangezien het te beschadigd was.
    Heel bizaar verhaal.... Ik gaf meteen aan dat ik niet akkoord ging met de EUR 30 en z.s.m. mijn gsm weer terug wilde ontvangen. Uiteraard ontving ik ook op deze mail weer geen reactie.
    Het zelfde verhaal weer: 3 weken geen reactie + om de dag of 2 een mail gestuurd te hebben ontving ik eindelijk mijn gsm weer thuis in de brievenbus.
    Heel slechte service!
    Ik heb afgelopen weekend het zelfde gsm op Marktplaats voor EUR 170 kunnen verkopen!

    Een lang verhaal kort te maken: Ik raad iedereen af om de website van Zonzoo te gebruiken als het gaat om mobiele telefonen te verkopen!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles!
    Vooral communicatie

    pas op met ze, erg onbetrouwbare webwinkel

    Review over BelSimpel.nl

    Wij hebben op 28 februari een pre order bestelling geplaatst voor een s7edge gold en vodafone abonnement bij belsimpel.nl
    Bij een pre order zouden we er een vr gear bril twv 100euro bij krijgen.
    Deze actie was geldig tot 10-3-2016. Wij hebben dus ruim 2 weken voor einddatum van deze actie al een bestelling geplaatst. Belsimpel was verlaat met het leveren van de telefoon waardoor we op 13-32016 telefonisch contact hebben gehad. Medewerkster van belsimpel.nl heeft mij verteld dat de witte uitvoering van het toestel wel per direct leverbaar was en of wij die eventueel zouden willen. Mijn vraag aan haar was simpel en duidelijk. Als ik van kleur toestel verander, behoudt ik mijn recht op de gratis vr bril van 100euro nog? Antwoord ; Maar natuurlijk meneer, aangezien u 3 weken geleden al besteld heeft krijgt u die sowieso.
    Op advies van de medewerksters van belsimpel.nl heb ik dus gewisseld van kleur. 2dagen later heb ik het toestel ontvangen en kon ik dus via Samsung.nl mijn "gratis" vr bril aanvragen. Na aanvraag ben ik gelijk teruggebeld door Samsung met de mededeling dat ik geen recht heb op de vr bril omdat mijn factuur van belsimpel op 14-3-2016 was aangemaakt.
    Ik hen hierna belsimpel.nl gebeld en gemaild en verteld dat ik door geen vr bril meer kon krijgen en of ze met een oplossing willen komen. De Samsung medewerker heeft mij gezegd dat als ik met de originele aanvraag van 28-2-2016 zou komen dat dit ook voldoende zou zijn mits ik dat snel zou kunnen toesturen.
    Nu 5 dagen, 21 e-mails en 4 telefoongesprekken later ben ik geen stap verder. Ik krijg dagelijks een paar e-mails van belsimpel.nl met onze service mdw neemt binnen 1 tot 3 dagen contact met u op. 5 dagen later is dat nog niet gebeurd. Net weer gesproken met een medewerkster van belsimpel.nl en haar oplossing is heel simpel. U kunt alles onbeschadigd en compleet met papieren en zegeltjes ets inpakken en terugsturen dan bent u er klaar mee. Nou mooie oplossing en dank jullie wel omdat jullie me 100euro lichter hebben gemaakt aangezien ik nu bij jullie concurrent opnieuw hetzelfde toestel en abonnement mag afsluiten en de vr bril zelf mag kopen!

    Sterke punten
    Website ziet goed uit maar daar blijft t ook bij.

    Zwakke punten
    Totaal geen service of aftersales.

    Zeer goede afhandeling verkoop Samsung S5 mini

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Na wat onderzoek op internet heb ik mijn Samasung S5 mini te koop aangeboden bij verkoopjetelefoon.nl.

    Kreeg direct na invullen van mijn gegevens, en de gegevens van mijn telefoon ,een bevestiging van hun, en een bijlage voor het etiket om het toestel via Kiala op te sturen.

    Vervolgens het etiket uitgeprint, en het toestel in een doos, met het etiket , kosteloos verzonden via Kiala.
    Dit was allemaal perfect geregeld.

    Enige dagen later kreeg ik een bericht via de mail van verkoopjetelefoon.nl dat de telefoon was ontvangen op hun adres.

    Ze adverteren met 7 dagen na ontvangst geld voor je telefoon...
    Dit kwam bij mij iets later aan....enkele dagen maar...dit omdat er een weekend tussen zat en ze een andere bank hebben als ik waardoor het tijd kost om het overgeschreven bedrag te ontvangen....(dit ligt dus aan de verschillende banken)

    Door alle negatieve reacties hier begon ik te twijfelen, en stuurde hen een mail om te vragen hoe het verder zou gaan.
    Deze mail stuurde ik op vrijdag, dus met het weekend ertussen moest ik even op het antwoord wachten.....MAARRRRR......op diezelfde maandag dat ik het antwoord verwachtte stond het afgesproken bedrag voor mijn nog goed werkende Samsung S5 mini van 125 euro gewoon super netjes op mijn rekening!!!!!....plus een nette email terug van hun met het antwoord dat het bedrag voor het weekend al was overgemaakt!!!!!

    Dus ik ben tevreden over de gang van zaken......de iets latere uitbetaling vind ik niet storend....ik werd enkeld argwanend door alle negatieve reacties die hier achter gelaten werden.....maar dit was gelukkig zeer ONTERECHT van mij!!

    Sterke punten
    - goede verzendservice via Kiala
    - Snelle ontvangst bevestiging
    - Netjes antwoord op mijn email

    Zwakke punten
    De belofte binnen 7 dagen ontvangst van je oude telefoon.....persoonlijk zou ik dit weg halen van de site.
    Het schept verwachtingen....

    Zeer slecht en afspraken niet nakomend

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Een Iphone 5s opgestuurd, wordt een bedrag van 195 euro gegenereerd. In de voorwaarden staat dat het toestel werkend moet zijn. Deze Iphone 5s werkte prima.

    Zij gaan de telefoon aan een algehele test onderwerpen. Hier is uit gebleken dat de frontcamera vast zou lopen. (ik heb de frontcamera nog nooit gebruikt dus al zou het zo zijn, dan zou ik hier geen weet van hebben) Verder beweren zij dat het display los zou zitten. Hier was bij ook niets van bekend.

    Op de dag dat ik de telefoon had aangemeld kreeg ik netjes een bevestiging via de mail. 5 dagen later kreeg ik een bevestiging dat het toestel een dag eerder door hun was ontvangen. Ook wordt er netjes bij vermeld dat ik binnen 6 dagen het geld op mijn rekening ga ontvangen.

    Vervolgens krijg ik pas op 26-1 dus welgeteld 18 dagen later een mailtje dat het toestel is getest en niet goed is bevonden. De volgende reden wordt aangegeven:
    Keuringsresultaat:
    De front camera loopt vast. Tevens staat het touch screen omhoog aan de bovenzijde.

    Hierop heb ik direct telefonisch contact gezocht met verkoopjetelefoon.nl. Dit was tevergeefs. Hierop heb ik een mail gestuurd en mijn ongenoegen geuit. Hier is niet op gereageerd dus heb ik maar weer telefonisch contact gezocht. Zij hebben toen foto's gemaakt en naar mij gestuurd. Vervolgens heb ik genoemd dat het display bij versturen niet los zat en dat ik dat van de frontcamera nooit heb vernomen en dat het display met versturen niet los zat. Ook heb ik hun gewezen op het feit dat er (als het display al los zou zitten) in de voorwaarden niks staat over loszittende (maar nog prima werkende) displays.

    Ze houden voet bij stuk en zeggen dat door de (softwarematige) fout in de frontcamera de voorwaarden zijn geschonden en dat het toestel niet naar behoren functioneert.

    Vervolgens krijg ik op 27-01 pas de 48,75 (25% van het totaalbedrag) het geld op mijn rekening gestort. Dit is dus precies 19 dagen na de aanmelding. Bijna 3 keer langer dan beloofd.

    Hierover heb ik weer een mail gestuurd op 28-01 en tot op heden (04-02) geen reactie gekregen. Nu net weer telefonisch contact met ze gehad en de medewerker in kwestie houdt voet bij stuk en pretendeert dat zij een melding op de website hebben gehad (in de eerste week van januari) waarin vermeld zou staan dat door de feestdagen in december er een vertraging zou kunnen optreden in de uitkering van de vergoeding. Echter heb ik mijn telefoon op 08-01 aangemeld en toen zou deze melding al niet meer op hun site hebben gestaan. Verder heb ik nog gemeld dat er zelfs in de bevestigingsmail wordt genoemd dat het geld zelfs binnen 6!! dagen zou worden overgemaakt. De medewerker vroeg mij wat ik hier nu mee wilde bereiken en zei dat ze niks voor mij kon betekenen en het probleem niet zag. Hierop heb ik gezegd dat zij bepaalde beloftes doen via de website en via de mail en deze niet nakomen en dat ik hier bezwaar tegen had. Zij bleef echter volhouden dat zij hier niets mee kon en toen ik zei dat ik nu op een andere manier stappen ging ondernemen wenste zij mij veel succes.

    Walgelijk dus en ga nu dus ook andere (juridische) stappen ondernemen.

    Sterke punten
    niet reageren op mails, onverschillig zijn, klachten niet serieus nemen

    Zwakke punten
    Niet aan de afspraken houden, geen oplossing bieden en vage voorwaarden

    Oplichters

    Review over VerkoopJeTelefoon.nl

    Er wordt beloofd dat je binnen een week na ontvangst van de telefoon je geld krijgt. Dit is echter niet waar!
    Het leek prima te gaan. Ik kreeg - een week ofzo nadat ik mijn telefoon had opgestuurd - een bevestiging dat ze het geld binnen 3 dagen gingen overmaken. Na een week wachten heb ik een e-mail gestuurd. Weer een week later heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Het nummer op de website neemt niemand op, geen voicemail etc.
    Ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten....

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - oplichting
    - reageren niet op e-mail
    - telefonisch niet bereikbaar