• Bedriegers - Review over ZonZoo.nl

    Op 26 augustus heb ik 2 goede toestellen opgestuurd. Sony en LG en nog wel wel in originele verpakking. Zou zo'n €200 gestort krijgen op mijn rekening. Tot op heden niets mogen ontvangen. Op mail reageren ze niet. Als ik nu al de recensies lees twijfel ik enorm of ze wel bestaan!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Mike op 15 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb 2 toestellen opgestuurd maar na 4 weken wachten nog steeds geen geld ontvangen. Inmiddels heb ik twee keer een mail gestuurd maar ook hier wordt helemaal niet op gereageerd. Ik voel me behoorlijk besodemieterd.

    Door martine op 12 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week een perfecte werkende iPhone 5 voor € 60 verkocht aan deze maffia. Foto's gemaakt van de staat. Inmiddels een mail ontvangen dat ik 15 euro ga ontvangen omdat er een dode pixel zou zijn. Wellicht dat deze op de achterkant zat, maar het scherm was in perfecte staat. De hoge prijzen die worden geboden worden kennelijk aan niemand uitbetaald (de enige positieve referentie is ongetwijfeld van een allervriendelijkste medewerker die telefonisch toch niet zo vriendelijk blijkt). Het is pure oplichting. Als je echt plezier wilt van je oude telefoon Kun je deze beter gebruiken voor mobiel werpen of deze laten zwemmen. Geen geld, maar een veel beter gevoel.

    Sterke punten
    Deze partij zeer goed in oplichten en creatief in het verzinnen van gebreken.

    Zwakke punten
    Klantenservice Nakomen afspraken

    Door Klaas op 11 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pure diefstal - Review over ZonZoo.nl

    iPad gestuurd, vele e-mails later, niets gehoord geen geld ontvangen.. Diefstal dus, advocaat in de arm nemen is nu de volgende stap. Ze hebben niet eens het fatsoen om je terug te schrijven. Bellen heeft geen zin, word niet opgenomen. Bestaat dit bedrijf eigenlijk nog wel? Doe geen zaken met deze dieven......

    Sterke punten
    Onzichtbaar

    Zwakke punten
    Fatsoen, commniceren,

    Door E63 op 1 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goed werkende iphone5c opgestuurd nadat ik volgens de site €70 zou krijgen. Toestel tot op de dag van opsturen in gebruik gehad zonder problemen. Kreeg na een week bericht dat ik € 17,50 zou ontvangen omdat 'de accu was opgeblazen waardoor er drukpunten op het scherm zitten', iets wat naar mijn optiek 100% zeker niet waar is. 1e en laatste keer dat ik zaken met hen gedaan heb. Heb ook melding gemaakt via klachtenkompas.nl (= consumentenbond. Afwachten wat daar uitkomt)

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar naar mijn idee

    Door Johan op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • #ritel#slechtbedrijf#ritel# Ritel slecht in oplossen van problemen. Nieuwe Samsung galaxy s6 edge telefoon binnen week defect. Ritel wijst een beroep op garantie af omdat het defect volgens hun is ontstaan door vochtschade. Het toestel is op een normale manier gebruikt en is nooit met vocht in aanraking geweest telefoon is in die week niet eens buiten geweest. Viel na 1 week uit en ging niet meer aan.Telefoon is voor reparatie door mijzelf voor reparatie aangeboden bij samsung. Deze kwam ongerepareerd terug, conclusie vochtschade dit valt buiten de garantie en kan niet gerepareerd worden. Volgens samsung zat er zelfs al erosie in de telefoon. Vervolgens telefoon terug naar Ritel gestuurd deze hebben hem ook weer doorgestuurd voor onderzoek uitkomst zelfde conclusie.Navraag bij meerdere partijen gedaan, er kan niet binnen en week al mocht ik dus zelf de veroorzaker zijn wat ik niet was erosie in zitten. Juridisch advies ingewonnen en volgens het consumentenrecht moet Ritel bewijzen dat het defect door mijn onzorgvuldig gebruik defect is geraakt. Zij gaan hieraan volledig voorbij en stellen gewoon dat er geen recht is op garantie. Bij meerdere telefoonwinkels met dit verhaal geweest en zij hebben vaker deze klachten gehoord over deze telefoon waarschijnlijk zwak toestel vanuit de fabriek. Meerdere telefonische contacten met Ritel biedt geen resultaat, niets aan te doen pech. Inmiddels betaal ik wel gewoon de abonnementskosten, waarin uiteraard het grootste bedrag is opgenomen als kosten voor de nieuwe telefoon die dus nu gewoon bij Ritel ligt. Verlenging abonnement bij tele2 gaat pas in september in dit betekend dus meer dan 2 jaar hoge kosten betalen voor een telefoon die ik niet heb. DUS Of het abonnement ontbinden zonder verdere kosten. Indien dat niet lukt wil ik een nieuw toestel . Dit bericht blijft ik overal plaatsen en abokosten stoneer ik totdat dit is opgelost!!!!!!!!

    Zwakke punten
    Zeer slechte afhandeling van Ritel legen de schuld bij de klant ondanks alle tegenbewijs

    Door Hogervorst op 30 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een aantal maanden geleden heb ik 2 mobiels verkocht aan zonzoo. Maar dat ik deze heb opgestuurd, heb ik nooit betaald gekregen. Na meerdere mailtjes ,want alleen zo kan je zo bereiken, heb ik nooit een normale reactie terug gehad. Ik wacht dus nog steeds op mijn geld!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie bereikbaarheid betrouwbaarheid

    Door john op 9 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 1april zending goedgekeurd bij zonzoo .vergoeding zou worden overgeboekt ....2maanden en 3reklamties nog steeds geen gekd en ook geen enkele reactie.

    Sterke punten
    geen

    Door willemien op 1 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een goed werkende iPhone 5S opgestuurd. Kreeg slechts €25 overgemaakt in plaats van de €100 die er voor stond, omdat er sprake zou zijn van dode pixels. Dit was geenszins het geval. Wat mij betreft geen betrouwbare site.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Bas op 1 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn advies: probeer een andere reseller. Ze proberen er alles aan te doen om mankementen te vinden, ook al heb je zelf daar nog niks van gemerkt. Geen retour policy, enkel als je €20 euro over maakt voor 'handelingskosten'. Tenzij je 100% zeker er van bent dat je telefoon geen mankementen heeft zou ik hem ergens anders verkopen.

    Door Robin op 24 mei 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prima verlopen - Review over MMobiel

    ipad 2 digitizer/glas + antenne besteld, zoals geadverteerd gelijk verzonden en dankzij postnl de volgende dag in de brievenbus. Onderdelen zijn 100% passend, toolkit was erg uitgebreid. De negatieve reacties verbazen mij nogal, vandaar dat ik mijn ervaring wil delen.

    Sterke punten
    Eigen voorraad. Statusupdates per mail incl. track&trace link. Overzichtgelijke site. Paypal mogelijkheid.

    Zwakke punten
    Kom er niet zo 1..2..3.. op..

    Door sergej op 16 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 2 Telefoons aangeboden en een prijs ontvangen hoeveel ik ervoor zou vangen. De telefoons opgestuurd en mij werd een bevestiging gestuurd, dat het geld binnen 5 dagen zou worden overgemaakt. Na 2 weken, op een zondag notabeme, een mail gestuurd, dat ik nog niets had ontvangen. Binnen 1 uur kreeg ik respons met het antwoord, dat het geld was overgemaakt. Ik vroeg hun om mij een kopie van de overboeking te sturen, zodat ik kon nagaan wat er verkeerd is gegaan. Daarna was er alleen maar stilte. Ik heb nog een mail gestuurd, dat als zij et niet in orde zouden brengen, ik een negatieve reactie zou plaatsen over hun manier van zaken doen. Dus bij deze geplaatst!! Het betrof mij gelukkig geen honderden euro', maar toch is dit schandalig. Zij verkopen de GSM'S weer door en vangen nog eens de hoofdprijs. Zo kan ik het ook.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Lisa Brounen op 11 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • KOOP NOOIT BIJ DEZE OPLICHTERS ZE LATEN JE BETALEN VOOR ARTIKELEN DIE ZE NIET HEBBEN EN DAN VRAGEN ZE EEN TRACKINGCODE AAN BIJ UPS MAAR LEVEREN GEEN PAKKET AAN EN ZEGGEN ALS JE DAN JE GELD TERUGEIST DAT ER EERST EEN ONDERZOEK MOET PLAATSVINDEN WAAROM UPS! HET NIET BESTAANDE PAKKET HEEFT KWIJTGEMAAKT,TERWIJL ALS JE ZELF UPS BELT DIE JE DIRECT VERTELLEN DAT ER NOOIT EEN PAKKET IS AANGELEVERD!!! KOOP NIET BIJ DEZE OPLICHTERS!

    Sterke punten
    GEEN ENKELE

    Zwakke punten
    ALLEEN MAAR

    Door boos!!! op 25 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een stelletje oplichters! Eerst moet ik twee weken wachten op mijn bestelling en wanneer ik deze retourneer beweren ze hem nooit aangekregen te hebben!! Zelfs als ik hun het bewijs doormail zeggen ze dat het aan mij is om te bewijzen dat het wel om hun product gaat! Nooit iets bij bestellen!!

    Sterke punten
    Nul nul nul!!

    Zwakke punten
    Alles!!

    Door Saskia op 22 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wilde mijn Galaxy Note 4 verkopen via Facebook alleen wilden mensen er niet veel voor geven. Toen ging ik op internet zoeken en kwam bij verkoopjetelefoon.nl uit. Zag daar dat ik gewoon nog 200 euro voor mijn note zou krijgen! En dit was hij zeker ook nog waard na 2 jaar. Ik wist eerst niet wat ik van de site moest denken, maar heb het toch een kans gegeven en mijn pakket via postnl aangetekend verstuurd. Heb binnen 1 week mijn 200 euro op de bankrekening gekregen! Heel erg verbaasd en erg blij ook. Ik zal sowieso vaker gebruik maken van hun service. En voor de mensen die geen of maar een kwart vergoeding hebben gekregen en klagen omdat er toch iets mis was aan hun telefoon, ze hebben een duidelijke voorwaarden lijst.. en als je dat niet snapt kan je gewoon contact met hen opnemen om iets te bespreken! Jullie maken het jezelf moeilijk. Als hun je al een lijst aanbieden met voorwaarden die jij alleen even langs moet gaan maar wat niet goed gebeurd, dan is het je eigen probleem dat je je centjes niet krijgt. Ik heb mijn 200 euro vergoeding iig gekregen en ben er heel blij mee! Topservice van Recell

    Sterke punten
    Vergoeding Communicatie (bellen) Voorwaardenlijst Aardige medewerkers

    Zwakke punten
    Website ziet er een beetje onbetrouwbaar uit. Zou er betrouwbaarder uit zien als ze bijv. Foto's van hun team of leidinggevende zouden neerplaatsen

    Door Claudia op 13 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een paar weken geleden heb ik een paar telefoons aan Zonzoo verkocht. In het verleden ging dat perfect. Nu hoor ik al ruim een maand niets, er is geen geld overgemaakt en men reageert niet op emails. En een telefoonnummer lijkt men niet te hebben. Ook emailen met de kantoren in andere landen heeft geen zin: geen reactie. Uiteindelijk heb ik een Engels telefoonnummer gevonden. en neemt op, maar de zaak is nog niet opgelost.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Men antwoord niet op emails. Het Nederlandse kantoor heeft geen telefoonnummer. Het Engelse kantoor houdt je aan het lijntje met beloftes die niet worden nagekomen.

    Door Ralf de Jong op 23 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij DrPhone vindt je kwalitatieve producten voor een super prijs! Levering is binnen 24 uur

    Sterke punten
    zeer snelle levering, mooie producten

    Door Burak op 7 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zeer tevreden met DrPhone! Ze leveren binnen een dag!

    Sterke punten
    snelle levering, kwaliteit producten

    Door Victoria op 7 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben directeur van 2 bedrijven en heb bij beide bedrijven meerdere abonnementen lopen bij T-Mobile via GSMweb.nl. In het verleden ben ik altijd tevreden geweest, maar mijn laatste bestellingen zijn enorm moeizaam gegaan. Op mijn iPhone 7 heb ik maanden op moeten wachten. Ik heb daar zelf meerdere keren achteraan moeten bellen en ben nooit geinformeerd door GSMweb over de voortgang. Op een willekeurige dag stond er ineens een koerier voor mijn neus met mijn telefoon, die ik onder rembours moest betalen. Gelukkig had ik contact geld op zak... Het ergste is echter met een ander abonnement, namelijk via T-Mobile voor een iPhone 7+. Die heb ik op 19 september(!!) besteld (het is nu 20 december) en tot op heden heb ik daar niks over gehoord. Na net 30 min(!!) in de wacht te hebben gestaan, werd ik gewoon opgehangen! En nooit compensatie of iets dergelijks voor al dit gedoe. Dit is echt een slechte partij, die klachten ook niet serieus nemen (het kan niet eens via hun website). Ik zou, zeker zakelijk, voor een andere partij kiezen.

    Sterke punten
    + Prijs

    Zwakke punten
    - Snelheid - Service - Communicatie - Bereikbaarheid - Klantvriendelijkheid - Levering - Informatievoorziening

    Door Martijn op 21 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Matige service, niet meedenken met de klant en matige producten versturen. Goedkoop!? Lijkt zo, maar begin er niet aan. Dat het goedkoop was ben je snel vergeten, maar de ergernis niet.

    Sterke punten
    Null

    Zwakke punten
    Trage levering, niet behulpzame klantenservice.

    Door Edwin Winters op 6 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden 2 telefoons toegestuurd. Een Iphone 4 en 5S. In ruil hiervoor zou er 140.- op onze rekening gestort worden. Bij reactie van verkoopjetelefoon.nl kregen wij te horen dat ze maar 35.- terug gaven voor de beide telefoons. Bij de 4 was de volumeknop kapot en bij de 5s was het scherm klaarblijkelijk los. Raar om te horen omdat wij onze telefoons eerst naar Cash4Mobile hadden gestuurd en deze zonder problemen door de testen kwamen. Maar door een failliessement van Cash5Mobile konden wij geen geld ontvangen. Al met al een zeer moeilijk oordeel van verkoopjetelefoon.nl. Wij hebben onze telefoons retour gevraagd, na veel moeite was dit mogelijk als we maar een bedrag van 15.- bij betaalde. Om verdere problemen en we bang waren om bij dit bedrijf naar ons geld/telefoons te kunnen fluiten zijn we uiteindelijk maar akkoord gegaan... Eens maar nooit weer!!

    Sterke punten
    -Geen

    Zwakke punten
    -Slechte communicatie -Dubieus onderzoek naar mobiel -Slechte en late respons

    Door Anoniem op 5 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in het verleden erg goede ervaringen gehad met Envirofone.nl. Omdat RTL-nieuws verkoopjetelefoon aanbevolen op hun website, ging ik toch eens kijken. Bleek dat ze mij prachtige bedragen aanboden voor mijn oude smartphones en het leek allemaal zo geregeld te zijn. Dus ik mijn iPhone 6(nog geen half jaar oud) samen met twee oude telefoons van mijn ouders opsturen, en ik zou een bedrag van in de 400 euro ontvangen. Een deel hiervan zou naar WE gaan. Zag er allemaal prima uit dus. Hierna begon het allemaal. Ze vertellen op de site dat je een mail krijgt zodra het pakketje binnen is gekomen. Deze kreeg ik al pas 4 dagen later, met daarin vermeld dat er binnen 4 dagen een bedrag op mijn rekening overgemaakt zou worden(mijn pakketje was via PostNL op maandag afgeleverd en op donderdag kreeg ik een mail). Omdat het om een flink geldbedrag ging heb ik toch alvast in die tussentijd contact met ze opgenomen, en toen werd mij door een vrouwelijke medewerker verteld dat hij eind van die week getest zou worden(wel vriendelijk). Vervolgens bel ik op vrijdag nog eens, word mij door een mannelijke medewerker verteld dat hij op maandag pas opgepakt zou worden(minder vriendelijk). Goed, ik wacht nog even af. Vervolgens krijg ik een verschrikkelijk e-mailtje op zondagavond dat ze mij € 0,- euro bieden voor mijn toestel omdat mijn I-Cloud account er nog op stond. Nou goed, dit is natuurlijk mijn eigen schuld geweest.. maar er werd erg onduidelijk in het mailtje vermeld dat wanneer ik deze alsnog zou verwijderen het toestel opnieuw getest zou worden. Dit hadden ze beter meteen duidelijk aan kunnen geven of de prijs kunnen vermelden die ze zonder account aanbieden. Aangezien het al maandag was, en de 4 dagen vanaf donderdag dus op die dag af zouden lopen heb ik ze meteen gebeld met het verzoek hem opnieuw op te pakken. Eerst kreeg ik weer een vrouwelijke collega aan de lijn, vervolgens een mannelijke. Het blijkt wel dat de mannelijke medewerkers binnen dit bedrijf niet weten hoe ze met klanten om moeten gaan. De arrogantie was enorm, wat niet kan als je binnen zo'n bedrijf werkt. Dit telefoontje was dan ook alles behalve gezellig. Mijn toestel zou niet meteen opnieuw getest worden en ik moest rustig op mijn beurt wachten. Inmiddels waren we al anderhalve week verder, dus dit accepteerde ik niet. Vervolgens werd ik teruggebeld met de melding dat mijn account er inmiddels af is en dat ze opnieuw mijn toestel zouden gaan testen. Krijg ik eind van de middag een mailtje dat ik nog +/- € 60,- voor mijn toestel terug krijg, terwijl ze mij € 250,- aanboden via de website. En dit alleen maar vanwege twee kleine krasjes op mijn toestel. Het beeldscherm zelf had 0 krasjes. Het toestel was zo goed als nieuw, hier kunnen we niet om liegen. Uiteindelijk kreeg ik dus voor de drie telefoons bij elkaar € 164,- i.p.v. de ruime € 400,-. In de toekomst zal ik mijn telefoons nooit meer naar dit bedrijf opsturen en ik zal dit bedrijf absoluut niet aanbevelen bij vrienden, familie, collega's en klanten. Ik kan dit bedrijf ook nergens op socialmedia terugvinden, ik begrijp nu wel waarom. Zeker na de reacties op deze website gelezen te hebben.

    Sterke punten
    De enige klantvriendelijke medewerker was Joke

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen. Onbetrouwbaar bedrijf. Klantonvriendelijk.

    Door M. Verdoolae op 22 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een probleem met een autohouder, maar was al buiten de retour termijn. Ze hebben mij toch geholpen en het product omgeruild. Top service!

    Sterke punten
    Goede aftersales

    Zwakke punten
    Niets

    Door Ted op 16 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Stuur een goedwerkende Galaxy S4 op, vergoeding werd verlaagd van 75 naar €18,00 omdat er een schroefje en sticker ontbrak!! Ze verzinnen van alles om er onderuit te komen! Dit was de eerste en de laatste keer dat ik gebruik maak van deze boeven!!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Boevenbende

    Door Jorrit op 10 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een paar oude apparaten opgestuurd ter waarde van in totaal 200 euro. Het lijkt allemaal goed geregeld via de website maar je hoort niets meer, geen geld en ook geen reactie op e-mails. We wachten nu al 7 weken. Een paar keer gesommeerd intussen. TNT Post geeft aan dat het naar een antwoord nummer is gestuurd en vervolgens is doorgestuurd naar een postbus waar het volgens TNT nog steeds ligt. Echter, eea is niet meer te traceren door deze truc. Wij gaan aangifte doen, publiciteit genereren en vervolgstappen ondernemen. Advies: Trap er NIET in, het zijn een stel oplichters!

    Sterke punten
    Makkelijke website om de verzending te regelen

    Zwakke punten
    Geen communicatie mogelijk anders dan email, en geen reacties op email Afspraken worden niet nagekomen Je bent je apparatuur kwijt en eea is niet meer traceerbaar

    Door Bas op 1 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.