• Ik heb vanmorgen online een berekening gemaakt van de waarde van mijn iPhone 5s. Ik gaf aan dat ik akkoord ging met het genoemde bedrag.

    Binnen 5 minuten werd ik gebeld om een afspraak in te plannen. Er is vanmiddag volgens afspraak iemand bij mij langs gekomen om het toestel op te halen. Ik heb het afgesproken bedrag cash ontvangen.

    Geen gezeur en direct cash geld, topservice.

    Sterke punten
    Duidelijkheid
    Afspraak nakomen
    Zelf online de waarde kunnen berekenen
    Direct cash geld
    Ophaalservice

    Zwakke punten
    Geen

    Door Michael op 22 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gisteren gebeld dat mijn iPhone 6 gevallen was en dat het scherm kapot is. Ik kon een uurtje later al langskomen. Moest even mijn toestel achterlaten, maar kon deze na een uurtje al weer ophalen.

    Na een iurtje had ik weer een perfect werkende iPhone, alsof er noot iets gebeurd was. Dit alles was ook nog redelijk betaalbaar.

    Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.

    Sterke punten
    Zeer professioneel
    Snelle service
    Kwaliteit
    Deskundige medewerker
    Betaalbare prijzen
    Reparatie met garantie

    Zwakke punten
    Ik heb lang zitten denken, maar kan niets verzinnen.

    DOORGAAN ZO!

    Door Michel op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prima bedrijf als het gaat om een goedkoop contract en een leuk betaalbaar abonnement. Absoluut. Maar de service is een drama. Zolang alles werkt is er niets aan de hand maar bij problemen begint de ellende en het spelletje
    "Ontmoedigingsbeleid" Ongeintresseerd personeel houdt je aan het lijntje en schuift af op Dynafix net zo lang tot je opgeeft. Na 4 keer weet je het ook inderdaad niet meer en geef je gefrustreerd op.
    Ik heb de Huawei Ascend G6 telefoon .Al vanaf het begin was deze niet goed. Contacten die mij bellen klagen dat ik niet te verstaan ben, blikkerig klink en uiteindelijk steeds wegval. Sinds de aanschaf en gebruik ( dec 14) is de telefoon 4 keer(!!!) terug gebracht geworden.Telefoon wordt nagekeken door Dynafix.Eerste keer was er een zogenaamde Boardwsap uitgevoerd. Tweede keer onderdeel vervangen. ( Tja , kan van alles zijn) maar zonder resultaat.Klachten bleven.En vervolgens derde en vierde keer wordt er doodleuk vermeldt " geen afwijking geconstateerd" Medewerker van Studentmobiel doet helaas niets. Een hoop blablabla en de oplossing om wederom op te sturen. Maar na 4 keer ben ik het wel zat. En dan blijf ik nog beleefd. Het ergste is dat de medewerker van studentmobiel duidelijk een verhaaltje af ratelt en voor de rest geenszins van plan is om enigszins iets op te lossen. Erger nog, zijn houding verraadt dat het hem eigenlijk geen moer interessseert. Iedereen is gek, behalve Studentenmobiel. Heel frustrerend dat een bedrijf met zulke gemakzucht weg kan komen en een wanprodukt kan afleveren inclusief wanprestatie.

    Sterke punten
    Goedkope en interessante aanbiedingen. Veel keus

    Zwakke punten
    Horror service. Het niet willen oplossen van problemen. Afschuiven naar technische afdeling. Van kastje naar bekende muur.

    Door Michel op 25 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Telefoonhoesje gekocht voor € 10,30 met portokosten € 4,90 op 16-6-2015.Ik ga er vanuit dat het pakket zending is,want dat is de prijs voor grootverbruikverzenders bij PostNL.Maar een Track en Trace code krijg je niet.
    Gereageerd,en het blijkt een brievenbuszending te zijn volgens hun.
    Product is nog niet afgeleverd.Zou 2 tot 4 dagen duren.Zolang? Ja misschien korter.Ik weet inmiddels dat het nog langer duurt,want het is nu zaterdag,en er is nog niks aangekomen.Dat is een dure porto voor een waardeloze flutdienst.
    Maar het ligt niet aan hun,geven ze aan.PostNL is de boosdoener,die bezorgd niet op tijd,en in een later mail krijgt PostNL hun districentrum de schuld.Vreemd,want eergisteren heb ik maar uit nood elders hetzelfde besteld,en dat was er een dag later.Dus bij PostNL zit het wel goed.
    Maar even wat anders.Iedereen schrijft op internet,dat het bedrijf goedkoop is.Dat is het niet.Als je nameljk uitrekend,dat brievenbus zending( ga ik vanuit op basis van hun antwoorden) bij telefoonhoesjes maximaal 2 euro kost,en de envelop wat mij betreft 50 eurocent,dan kost verzenden dus 2 euro en 50 cent.Hun verzendkosten zijn 4 euro 90,dus betaal je 2 euro 40 meer voor het product.Dat betekend gewoon een ordinaire prijsverhoging van 2 euro 40 op een product van 10 euro 30.Dat is dus 12 euro 70 .Hoezo goedkoop?En dan ook nog 2 tot 4 dagen nodig hebben om het bij de klant te krijgen.En bij mij is het er nog steeds niet.Dergelijke bedrijven leven op het credit van de klanten,die namelijk al afgerekend hebben.Vandaar 4 dagen levertijd.
    O ja,ook nog iets leuks.Als je reclameert ,en de tekst zint hun niet,dan krijg je een mail waarin staat,dat ze deze zullen doorsturen naar hun juridisch afdeling.
    M.a.w. hopen ze dan dat de ander dan alvast op de stoel gaat zit te trillen van angst.Ik kan ze alleen maar adviseren om deze gelden te gaan steken in een verbetering van hun dienstverlening,i.p.v dreigen met juristen.Daar spin je garen mee,niet met rechtzaken tegen consumenten.Daar verlies je alleen maar klanten mee.En als je zo veel afgeeft op je vervoerder,want die krijgt overal de schuld,waarom werk je dan nog steeds met hem.In ieder geval is mijn zending nog onderweg,en na hun berichten mag k na 10 dagen pas reklameren,en op basis van de consumentenwet,hebben zij het recht op tot 30 dagen na besteldatum te leveren.
    Ze gooien je om de oren met hun rechten.Alstublieft mensen ,loop met een grote boog om dit bedrijf heen,want in de eerste plaats is het allemaal de schuld van een ander,en wat goedkoop blijkt wordt duur door een verkapte verhoging van de verzendkosten.En al die mensen die hier op deze site ontzettend positief hebben gereageert,kennen het bedrijf niet,of werken er,en hebben kennis van zaken ,want meldingen zoals snelle levering bestaat gewoonweg niet,want ze hanteren 2 tot 4 dagen levertijd,waarbij het altijd op minimaal 4 dagen of langer uitdraaid.Dus van die snelle levering kan geen sprake zijn.
    MyTrendyPhone was een 1 malige vergissing.een bekend spreekwoord zegt: een ezel stoot zich in het gemeen,geen 2de keer aan dezelfde steen.
    Laat mij die ezel dan maar zijn.
    En wat zij niet kunnen,kunnen anderen wel,zelfs vanuit Engeland kunnen ze binnen 24 leveren.Afgelopen donderdagmiddag besteld in Birmingham(UK),vrijdagmiddag in huis.Amsterdam - Noord Groningen duurt nu al meer dan 4 dagen.Een fietskoerier was al sneller geweest.MyTrendyPhone,een naam om daar nooit weer iets te bestellen.Als dit hun Trendy is,dan heb prefereer ik een andere trant.

    Vandaag 23-06-2015 is zending aangekomen.
    Uit een eerder emailbericht van hun,gaven ze aan,dat als ik de zending weigerde bij de postbode,dat ik dan ook de poststempel niet kon zien,wanneer de zending door PostNL als brievenbuszending was afgestempeld.E.d. antwoord geven met voorkennis van zaken,is strafbaar,want er zit namelijk geen poststempel op.Dus ook niet zichtbaar wanneer het op de post is gegaan.Hiermee wordt bewezen dat ze liegen en onbetrouwbaar zijn.
    Zending is gewoon gisteren op de bus gedaan.Een bewijs dat MTP het eerder heeft gedaan, hebben ze niet.

    Sterke punten
    Niets,helemaal niets.

    Zwakke punten
    Veel te veel om op te noemen.
    De zwakste schakel in deze dienstverlenende transactie tussen hun leverancier en de bezorger en koper is MyTrendyPhone.

    Door Wiebren op 20 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super service, ook als iets geretourneerd moet worden zijn ze super behulpzaam. Pakketje snel binnen.

    Sterke punten
    De service is uitstekend!

    Door Nona op 19 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een spotgoedkope provider zoals ze zelf ook zeggen. Ben dan ook tevreden over prijs en de rest van de service.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Bijbetalen voor 4G, terwijl het verschil niet eens heel groot is.

    Door Cornelia S. op 13 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op alle vlakken waar je een bedrijf op kan beoordelen scoort Youfone hoog! Sublieme prijs en kwaliteit en heb nog geen een keer last gehad van storingen of niet kloppende facturen!

    Sterke punten
    prijs, kwaliteit, service en bereik

    Zwakke punten
    nog geen gevonden

    Door A Boer op 12 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik vond het slechte kwaliteit: ik bestelde een iphone 4 beeldscherm, deze werd geleverd met een draai in de kabel die aan het scherm vast zit. Deze brak dan ook vrijwel direct af. Na enkele mails heen en weer bleek dat ik een nieuwe kan vergeten!

    Sterke punten
    snelle levering

    Zwakke punten
    de rest

    Door M van Suijda op 12 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ordernummer: 4869860 - Gekocht: SP3676B1A

    Ik heb bij dit bedrijf een Samsung Accu besteld voor een Note 10.1. Wat ik thuis kreeg was een reeds gebruikte en beschadigde Accu. Direct een RMA aangevraagd! Zelfde dag terug gestuurd. Maar natuurlijk is dit poststuk heel handig voor ze zoekgeraakt. Geen track & trace brievenbus post. 1e geen nieuw product geleverd, 2e op eigen kosten retour. 3e zoekgeraakt. Tja. Dus ik trek drie keer aan het kortste eind bij dit bedrijf!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Lijkt goedkoop, maar ze versturen gebruikte defecte producten op!

    Door Theo op 1 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Batterij besteld voor Samsung galaxy nexus I9250.
    €14,95 +€0,99administratiekosten geen geld natuurlijk maar begrijp nu ook waarom.
    De geleverde batterij blijkt een chinese cloon die niet de helft van de capaciteit heeft die het zou moeten hebben. Ook werkt NFC niet omdat deze chip niet in de cloon verwerkt zit. Bij het origineel wel!

    Klacht gedaan bij het bedrijf en dan krijg je alleen standaard (copy paste) antwoorden dat je maar een Factory reset moet doen. Er wordt niet persoonlijk gereageerd op mail!

    Kortom wil je genaaid worden? Bestel dan bij gsmbatterij.nl

    Sterke punten
    Klanten bedonderen en in de zeik nemen

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Ray op 12 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Echt een slechte site. Door hun ben ik ontzettend in de zak gezet. Ik kon minstens 130 voor mijn gsm ontvangen en heb uiteindelijk maar 32 gekregen

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Komen absoluut niet na wat ze beloven en geven de betaling veelste laat!

    Door Kim op 18 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Supersnelle levering! Topservice en aftersales! Ik heb 3 weken geleden een hoes met keyboard voor mijn Samsung tablet gekocht. Mijn aankoop had ik binnen 1 dag thuis. Supergeweldig apparaat. Na 2 weken helaas een technisch probleempje met de keyboard, daarna Mobilesupplies/Tabletsupplies gecontacteerd. Retourformulier ingevuld op de website en oude product weer teruggestuurd. Toen kreeg ik weer binnen 1 dag een nieuwe toegestuurd! Zeer tevreden met Mobile supplies!

    Sterke punten
    Supersnelle levering,Topservice, aftersales zeer behulpzaam.

    Zwakke punten
    Geen

    Door RD op 14 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo,
    Ik heb meerdere abonnementen bij GSMWeb afgesloten en in het verleden is dit naar tevredenheid afgehandeld. Echter enkele maanden geleden heeft GSMWeb mij verkeerd geïnformeerd over een van mijn abonnementen. Ik heb meerdere e-mails en brieven ontvangen dat ik per eind december 2014 dit contract kon verlengen. Achteraf blijkt dat deze datum met 3 maanden te vroeg in hun administratie stond en de zwarte Piet werd aanvankelijk naar Tele-2 geschoven omdat deze hun verkeerd geïnformeerd zou hebben. Ik heb contact opgenomen met Tele-2 en volgens hun klopte dit verhaal van GSMWeb helemaal niet. Tele-2 vond de situatie erg vervelend en van de 3 maanden dat ik nu een dubbel contract heb lopen met een andere provider gaat Tele-2 mij 1 maand crediteren. Chapeau voor Tele-2! Verder gaf de Tele-2 medewerker mij aan dat GSMWeb met de dealerdesk contact kon opnemen om het probleem te bespreken en eventueel een regeling te treffen voor de overige 2 maanden. Toen ik contact opnam met GSMWeb wilde men mij hier niet verder helpen en legde nu de verantwoordelijkheid helemaal bij als klant neer! Ook wilde men zich niet in verbinding stellen met Tele-2 voor een regeling voor de overige twee maanden. Mijn voorstel om anders de pijn te delen en dat GSMWeb ook 1 maand zou nemen en ikzelf 1 maand werd meteen van de hand gewezen. Een klacht heeft niet mogen baten. GSMWeb heeft voor U als klant dus geen enkele meerwaarde en ik adviseer om beter rechtstreeks contracten af te sluiten met providers. Het ging hier om een relatief goedkoop abonnement en zelfs de tegemoetkoming van € 13 die ik vroeg was al teveel voor hun. Men neemt dus geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 in dit geval!

    Door F. Versteeg op 11 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Net gesproken met de klantenservice, Bijzonder vriendelijk en behulpzaam bij t oplossen van mijn probleem. Bleek een eigen fout bij het installeren van een app. Bedankt youfone!

    Sterke punten
    Klantenservice
    Netwerk
    Kosten

    Door Wilhelm Boem op 8 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb goed bereik dankzij kpn netwerk.. Nu ook nog eens supersnel internet dankzij 4G!! Hier een tevreden klant..

    Sterke punten
    Bereik, prijs, snelheid

    Zwakke punten
    Nog geen

    Door Pieter op 2 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Super provider werkelijk! Ontzettend goed bereik dan voorheen en de prijs liegt er niet om!
    Voor iedereen die twijfelt, meteen doen echt een ontzettend positief gevoel, mag ook weleens gezegd worden toch?

    Sterke punten
    Service, bereik, prijs

    Zwakke punten
    -

    Door P. Jacobs op 23 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede kwalteit bellen. Goede service. Ik en mij man samen naar Youfone. Goedkoop ieder maand.

    Sterke punten
    Prijs

    Door Esma op 10 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ontving een ander artikel dan ik besteld had van iHoesjes, en stuurde het daarom uiteraard retour. Het retourneren laat iHoesjes als volgt doen: ik moest mijn eigen adres op de enveloppe doorstrepen en er groot RETOUR AFZENDER bij zetten. Ik weet niet of postnl daar blij mee is, maar zo schrijft iHoesjes het mij als klant voor dus ik deed het. Echter, mijn bestelling is van oktober en iHoesjes heeft zeggen ze nog steeds niks retour van mij en daarom krijg ik mijn 14,95 niet terug. De meneer van iHoesjes zei net aan de telefoon tegen mij toen ik de vreemde methode van retourzenden aankaartte: postnl heeft bezorgplicht dus ze moeten het bezorgen. Vervolgens wacht ik al weken op mijn geld want ihoesjes zegt mijn retourzending niet ontvangen te hebben. Dat kan kloppen als je op deze manier retour laat zenden... Ik heb nu meerdere malen gebeld en krijg steeds te horen dat het niet ontvangen is en ik een week later terug moet bellen maar mijn bestelling is van oktober en we zitten al in december: ik wil mijn 14,95 nu terug. Nee zegt de meneer als ik bel. Nu ben ik het zat. Ik vind de service erg slecht en onvriendelijk en de werkwijze van dit bedrijfje dubieus.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    Zeer slechte service
    Dubieuze manier van retour laten zenden

    Door Myrna op 8 december 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • de vergoeding is aangepast van 95.- naar 23.-, toestel was in top toestand, maar volgens hen dus niet, ik kon het toestel ook niet meer terugkrijgen, op mailtjes wordt gewoon niet gereageerd. Nooit meer !

    Sterke punten
    - echt geen een

    Zwakke punten
    -geen klanten service (of niet te bereiken)
    -houden zich niet aan de afspraken

    Door M.W. op 29 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op de Phone House site een telefoon besteld, die was afgeprijsd. De telefoon was op voorraad en had er binnen enkele werkdagen moeten zijn. na 5 werkdagen kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat de telefoon is geannuleerd doordat ze hem niet kunnen leveren. Helaas heb ik het geld nog steeds niet terug gekregen, inmiddels zijn we 7 weken verder. Nu heb ik meerdere malen contact opgezocht telefonische en via de mail, maar ik kom gewoon geen stap verder, op de standaard mailtjes na. Op deze manier wil ik mensen waarschuwen voor de erg slechte klanten service van de Phone House

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte Klanten service

    Door BR. op 20 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In oktober 2013 telefoonhoes voor Samsung Galaxy S3 mini besteld. Augustus 2014 komen er scheurtjes in en later breekt een strook aan de zijkant af zodat het toestel niet meer goed klemt. Dit na minder dan een jaar van weinig intensief gebruik. Mobile supplies komt niet verder dan een aanbod van 15% korting bij bestelling van een nieuw hoesje. Met een dergelijke geleverde kwaliteit zie ik daar maar van af.

    Door J.P. Coen op 1 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb 3 weken geleden een hoesje besteld, op de site staat 1-3 leverdagen maar nog niet binnen. Via de mail een klacht in gediend en zij geven de schuld aan de leveranciers, maar dat is erg kinderachtig want zij komen hun beloftes niet waar. Ontzettend slechte service, bestel hier nooit iets!

    Sterke punten
    Geen

    Door Ben op 12 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zojuist abonnement bij youfone afgesloten, de dame aan de lijn was erg vriendelijk, hielp bij uitzoeken van abonnement en t waanzinnig gepiept. Onbeperkt bellen SMS en 1000 mb voor €25!!! Normaal heb je daar de helft niet voor zeg, aanrader <3

    Sterke punten
    Goedkoop, kpn netwerk is zeer betrouwbaar! En vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    6 minuten wachttijd, maar eenmaal daar niets te klagen over

    Door Rick Hoogeve op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb sterk het gevoel belazerd te zijn. Op 5 augustus kreeg ik een email dat de telefoon twv 140 euro!! binnen was. Binnen 7 dagen zou het geld gestort worden. Inmiddels is het dag 8.

    Sterke punten
    Wel aardig wat geld terug voor de telefoon. En er zat 1 oude telefoon bij met een vergruisd beeldscherm, daar kregen we nog 14 euro voor, viel weer mee

    Zwakke punten
    Na 8 dagen nog geen geld, dus of ik ben belazerd, of ze zijn gewoon veel later dan ze beweren.

    Aanpassing bericht: Uiteindelijk op de achtste dag dan toch het geld ontvangen. Maar niet binnen de tijd die zij hadden aangegeven.

    Door Belinda op 13 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn oude Apple iPhone 5 32mb ingestuurd wegens het krijgen van een nieuwe 5C van T-mobile, weliswaar met lichte gebruikssporen maar wel in originele verpakking incl lader en oortelefoon.
    Nu komen ze met het verhaal dat de telefoonaccu opgeblazen zou zijn en dat daardoor het scherm uit de "sponning"is gedrukt. geen €250 zoals eerst gezegd op website (volgens hun nu €240 maar slechts €60.
    na gebeld te hebben eerst een aanbod een foto te sturen van de telefoon?? Hallo ik weet hoe ik hem heb opgestuurd! en nu zou die kapot zijn. Dan is er onderweg iets gebeurd of jullie liegen wat bij elkaar!!
    Terugsturen of ophalen kan niet want ik werd gewezen op de voorwaarden.
    Dus eerst klanten lokken met een iets hogere inruilwaarde dan de collegabedrijven en vervolgens de niet uitgekeerde overwaarde in je eigen zak steken zeker?
    Niet retourneren? Nee dat hoeft niet. Zo lang ik niet akkoord ga met de betaling is het toestel van mij en kan ik het desnoods gaan ophalen als ze het niet terugsturen.
    Ik ga dr werk van maken!

    Sterke punten
    mooie praatjes en website

    Zwakke punten
    oplichters ! klanten lokken en vervolgens de boel besodemieteren

    Door Kenneth op 13 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.