• Ter inleiding, Typhone plaatst selectief reviews vanaf deze site!!

    Klantnummer 0234572
    Ordernummer 115065515
    Huawei p9 lite inclusief Vodafone verlenging besteld, met het nadrukkelijke verzoek hier een Naked Sim bij te leveren.
    a. Zat niet bij de levering, is nageleverd, dag later.
    b. Geleverde sim is door vodafone niet te activeren, defect.
    c. Typhone schuift alle verantwoording af op Vodafone, contract met Typhone, horen dit ook af te handelen,
    d. Nu 3 dagen bezig mn Huawei online te krijgen, nog steeds niet.
    e. Dit waren m'n laatste producten aangeschaft bij Typhone, na zeker 6 jaar klant met 2 personen.
    f. Laat dit een les zijn voor toekomstige kopers, het is droevig gesteld met Typhone, het is 2016,
    g. Neem het callcenter niets kwalijk, zijn immers slaven van Typhone, doen hun best.
    h. UPDATE Vodafone gaat een nieuwe NANOSIM verzorgen, binnen 5 werkdagen, raden Typhone ten sterkste af, veel problemen.

    Screenshots van chats met medewerkers Typhone zijn beschikbaar.

    Update 11-6, SIM van Vodafone binnen! Digitale activatie lukt niet, dus
    bellen, zeer aardige dame die alles uit de kast haalt om de boel te
    activeren, tot haar ergernis lukt dit niet, zoekt het hogerop. Wat blijkt.
    Typhone heeft een dusdanige chaos in het systeem gecreëerd dat
    mijn nr/abbo/gegevens helemaal opnieuw in de systemen gezet moeten worden, dit gaat 24/48 uur duren. Vodafone zeker niet kwalijk
    te nemen, wel Typhone. Grote ergernis, behelpen dus nog paar dagen.
    Hulde aan de Vodafone dame!! Antwoorden op vragen, ook al waren
    het niet de antwoorden die ik zocht.

    update 12-06-2016 2:00
    Bericht Vodafone, alles werkt zoals het moet!

    Update 13-06-2016

    Belletje Typhone, excuses voor bovenstaande en compensatie in de vorm van terugbetaling eveneens besteld hoesje
    a € 19,95. Netjes Typhone, complimenten!

    Update 25-06-2017

    Niets ontvangen van Typhone, geen hoesje, geen terugbetaling.
    Ook mijn opgebouwde tegoed bij Typhone is verlaagd met € 19,95.
    Het leek goed te gaan, maar weer een falen van dit bedrijf.
    Mooie verhalen aan de telefoon, maar nakomen, NOT !!

    Update 29-06
    Story gaat gewoon verder Typhone.
    Mail van Typhone, hoesje is onderweg via PostNL, of ik wel
    even € 5,90 inklaring of rembours kosten wil betalen.
    NIET, pakket wordt geweigerd, zijn ze helemaal belazerd daar!!

    Update 15-07-2016
    Hoesje is helaas wel aangepakt, € 5,90 porto. De € 19,95
    compensatie is nooit ontvangen. Duur hoesje, Typhone
    is voor mij wel gedaan nu, 6 jaar klant met 2 personen.
    Wordt uiteraard breed uitgedragen dit verhaal.

    Einde review Typhone, pas op met deze prutsers!!

    Rest mij nog te melden dat mirror views op de Typhone site
    willekeurig zijn, en dus afwijken van de statistieken.

    Sterke punten
    Prijzen, en callcenter, staan los van het bedrijf Typhone

    Zwakke punten
    Typhone helpdesk (boven callcenter), chat, after sales, versturing, nieuwe SIM kaarten. Zodra de verkoop een feit is, vindt Typhone alles best.

    Door Koos de Groo op 15 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Twee toestellen opgestuurd. Netjes ontvangstbevestiging. Echter, toestel dat de dag van verzending nog gewoon gebruikt werd zou geen simkaart meer lezen. Tweede toestel idem. Lijken standaard reacties. Gemaild, echter geen enkele reactie meer.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Toine op 14 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onlangs mijn Iphone verkocht aan de afgesproken prijs zoals gemeld op hun web maar toch niet deze som verkregen met het argument wij hebben onze web nog niet geactualiseerd aan de nieuwe prijs. Vermeld dat dit toch geen doen van zaken zijn. Ze zouden mij het verschil betalen en dit zo vlug mogelijk. Nu 3 maanden verder nog niks ontvangen ze zeggen wij hebben het opgestuurd hier is het bewijs en als we het niet teruggekregen hebben dan is dit voor ons het bewijs van betaling.
    Dit betrijf is absolut niet te betrouwen en zou van de markt moeten verdwijnen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar
    Komen hun afspraak niet na

    Door Van der Mott op 30 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mijn Sony xperia telefoon verzonden naar hun. Na 2 weken nog steeds niks ontvangen. Klacht ingediend en blijkt dat ze mij telefoon nog steeds niet kunnen vinden.

    Niet te geloven, oplichters zijn het.

    Zwakke punten
    Zaken niet in orde

    Door O.F op 30 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na 3 maanden nog steeds geen geld ontvangen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen afspraken nakomen, pauper bedrijf

    Door Mathijs op 25 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na een week nog geen telefoonhoesje ontvangen. PostNL wordt onterecht de schuld gegeven. Zijn zo traag als stroop. Moet waarschijnlijk uit het buitenland komen, had ik ook kunnen doen voor veel minder en sneller. Slechte service aan de telefoon.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Leveringstijd.

    Door Richard op 24 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een volledig functionele Galaxy 5S Mini opgestuurd en dan wordt een niet aanwezig defect geconstateerd met als gevolg een reductie van 75% in de vergoeding. Gewoon oplichterij

    Sterke punten
    Het opsturen via Kiala

    Zwakke punten
    Frauduleuze praktijken

    Door Peter op 16 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een uitkering van €76 ontvangen voor een iPhone 6 waar ik €306 voor zou moeten ontvangen. Telefoon was als nieuw, rechts boven in de hoek een iniminie scheurtje in het scherm (wat het zicht totaal niet belemmerde, en wat met het blote oog bijna niet te zien was). Voor de rest nog geen kras of scheur in mijn scherm. Een uitkering van €76 is totaal onterecht, zeer ontevreden. Zal dan ook niemand dit bedrijf aanraden!! Ik snap best dat het uit te keren bedrag verlaagd wordt als er iets niet goed is, maar dat er meteen 75% van de waarde afgehaald wordt is diep triest. Ik had mijn telefoon nog liever aan mijn zusje van 3 gegeven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Komt afspraken niet na
    Zegt niet wat het belooft
    Geldklopperij

    Door Lieke op 6 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor de verkoop van mijn gsm heb ik Zonzoo ingeschakeld. Een dat was niet zo een goede keus achteraf. Aangezien ik volgens de website voor mijn Samsung Galaxy S5 nog ca. 140 EUR zou ontvangen heb ik toen voor Zonzoo gekozen. Vervolgens heb ik mijn goed functionele Samsung Galaxy S5 via de post naar Zonzoo opgestuurd. Er ontbreke echt helemaal niks aan de Samsung, deze was gekocht in 2014 en aangezien ik een nieuw contract + GSM heb ontvangen was deze overbodig. Ook had deze gsm geen enkel krasjes op de screen & achterkant. Het duurde ca. 3 weken tot ik uberhaupt een enkel reactie heb mogen ontvangen van Zonzoo. In de bevestigings mail van Zonzoo geven zij zelf aan dat het ca. 3 werkdagen duurt voordat er een reactie gegeven wordt. 3 Werkdagen zijn dus minimaal 3 weken. Ik vond de wachttijd van 3 weken zo vervelend en raakte uiteraard geïrriteerd. Daarom stuurde ik om de 2 dagen mails naar Zonzoo met een verzoek om een reactie. Het eerste reactie wat ik heb mogen ontvangen was, dat mijn gms EUR 30 waard is aangezien het te beschadigd was.
    Heel bizaar verhaal.... Ik gaf meteen aan dat ik niet akkoord ging met de EUR 30 en z.s.m. mijn gsm weer terug wilde ontvangen. Uiteraard ontving ik ook op deze mail weer geen reactie.
    Het zelfde verhaal weer: 3 weken geen reactie + om de dag of 2 een mail gestuurd te hebben ontving ik eindelijk mijn gsm weer thuis in de brievenbus.
    Heel slechte service!
    Ik heb afgelopen weekend het zelfde gsm op Marktplaats voor EUR 170 kunnen verkopen!

    Een lang verhaal kort te maken: Ik raad iedereen af om de website van Zonzoo te gebruiken als het gaat om mobiele telefonen te verkopen!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles!
    Vooral communicatie

    Door Mari op 19 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij hebben op 28 februari een pre order bestelling geplaatst voor een s7edge gold en vodafone abonnement bij belsimpel.nl
    Bij een pre order zouden we er een vr gear bril twv 100euro bij krijgen.
    Deze actie was geldig tot 10-3-2016. Wij hebben dus ruim 2 weken voor einddatum van deze actie al een bestelling geplaatst. Belsimpel was verlaat met het leveren van de telefoon waardoor we op 13-32016 telefonisch contact hebben gehad. Medewerkster van belsimpel.nl heeft mij verteld dat de witte uitvoering van het toestel wel per direct leverbaar was en of wij die eventueel zouden willen. Mijn vraag aan haar was simpel en duidelijk. Als ik van kleur toestel verander, behoudt ik mijn recht op de gratis vr bril van 100euro nog? Antwoord ; Maar natuurlijk meneer, aangezien u 3 weken geleden al besteld heeft krijgt u die sowieso.
    Op advies van de medewerksters van belsimpel.nl heb ik dus gewisseld van kleur. 2dagen later heb ik het toestel ontvangen en kon ik dus via Samsung.nl mijn "gratis" vr bril aanvragen. Na aanvraag ben ik gelijk teruggebeld door Samsung met de mededeling dat ik geen recht heb op de vr bril omdat mijn factuur van belsimpel op 14-3-2016 was aangemaakt.
    Ik hen hierna belsimpel.nl gebeld en gemaild en verteld dat ik door geen vr bril meer kon krijgen en of ze met een oplossing willen komen. De Samsung medewerker heeft mij gezegd dat als ik met de originele aanvraag van 28-2-2016 zou komen dat dit ook voldoende zou zijn mits ik dat snel zou kunnen toesturen.
    Nu 5 dagen, 21 e-mails en 4 telefoongesprekken later ben ik geen stap verder. Ik krijg dagelijks een paar e-mails van belsimpel.nl met onze service mdw neemt binnen 1 tot 3 dagen contact met u op. 5 dagen later is dat nog niet gebeurd. Net weer gesproken met een medewerkster van belsimpel.nl en haar oplossing is heel simpel. U kunt alles onbeschadigd en compleet met papieren en zegeltjes ets inpakken en terugsturen dan bent u er klaar mee. Nou mooie oplossing en dank jullie wel omdat jullie me 100euro lichter hebben gemaakt aangezien ik nu bij jullie concurrent opnieuw hetzelfde toestel en abonnement mag afsluiten en de vr bril zelf mag kopen!

    Sterke punten
    Website ziet goed uit maar daar blijft t ook bij.

    Zwakke punten
    Totaal geen service of aftersales.

    Door n.a. lucyszy op 19 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na wat onderzoek op internet heb ik mijn Samasung S5 mini te koop aangeboden bij verkoopjetelefoon.nl.

    Kreeg direct na invullen van mijn gegevens, en de gegevens van mijn telefoon ,een bevestiging van hun, en een bijlage voor het etiket om het toestel via Kiala op te sturen.

    Vervolgens het etiket uitgeprint, en het toestel in een doos, met het etiket , kosteloos verzonden via Kiala.
    Dit was allemaal perfect geregeld.

    Enige dagen later kreeg ik een bericht via de mail van verkoopjetelefoon.nl dat de telefoon was ontvangen op hun adres.

    Ze adverteren met 7 dagen na ontvangst geld voor je telefoon...
    Dit kwam bij mij iets later aan....enkele dagen maar...dit omdat er een weekend tussen zat en ze een andere bank hebben als ik waardoor het tijd kost om het overgeschreven bedrag te ontvangen....(dit ligt dus aan de verschillende banken)

    Door alle negatieve reacties hier begon ik te twijfelen, en stuurde hen een mail om te vragen hoe het verder zou gaan.
    Deze mail stuurde ik op vrijdag, dus met het weekend ertussen moest ik even op het antwoord wachten.....MAARRRRR......op diezelfde maandag dat ik het antwoord verwachtte stond het afgesproken bedrag voor mijn nog goed werkende Samsung S5 mini van 125 euro gewoon super netjes op mijn rekening!!!!!....plus een nette email terug van hun met het antwoord dat het bedrag voor het weekend al was overgemaakt!!!!!

    Dus ik ben tevreden over de gang van zaken......de iets latere uitbetaling vind ik niet storend....ik werd enkeld argwanend door alle negatieve reacties die hier achter gelaten werden.....maar dit was gelukkig zeer ONTERECHT van mij!!

    Sterke punten
    - goede verzendservice via Kiala
    - Snelle ontvangst bevestiging
    - Netjes antwoord op mijn email

    Zwakke punten
    De belofte binnen 7 dagen ontvangst van je oude telefoon.....persoonlijk zou ik dit weg halen van de site.
    Het schept verwachtingen....

    Door Guido Plat op 8 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een Iphone 5s opgestuurd, wordt een bedrag van 195 euro gegenereerd. In de voorwaarden staat dat het toestel werkend moet zijn. Deze Iphone 5s werkte prima.

    Zij gaan de telefoon aan een algehele test onderwerpen. Hier is uit gebleken dat de frontcamera vast zou lopen. (ik heb de frontcamera nog nooit gebruikt dus al zou het zo zijn, dan zou ik hier geen weet van hebben) Verder beweren zij dat het display los zou zitten. Hier was bij ook niets van bekend.

    Op de dag dat ik de telefoon had aangemeld kreeg ik netjes een bevestiging via de mail. 5 dagen later kreeg ik een bevestiging dat het toestel een dag eerder door hun was ontvangen. Ook wordt er netjes bij vermeld dat ik binnen 6 dagen het geld op mijn rekening ga ontvangen.

    Vervolgens krijg ik pas op 26-1 dus welgeteld 18 dagen later een mailtje dat het toestel is getest en niet goed is bevonden. De volgende reden wordt aangegeven:
    Keuringsresultaat:
    De front camera loopt vast. Tevens staat het touch screen omhoog aan de bovenzijde.

    Hierop heb ik direct telefonisch contact gezocht met verkoopjetelefoon.nl. Dit was tevergeefs. Hierop heb ik een mail gestuurd en mijn ongenoegen geuit. Hier is niet op gereageerd dus heb ik maar weer telefonisch contact gezocht. Zij hebben toen foto's gemaakt en naar mij gestuurd. Vervolgens heb ik genoemd dat het display bij versturen niet los zat en dat ik dat van de frontcamera nooit heb vernomen en dat het display met versturen niet los zat. Ook heb ik hun gewezen op het feit dat er (als het display al los zou zitten) in de voorwaarden niks staat over loszittende (maar nog prima werkende) displays.

    Ze houden voet bij stuk en zeggen dat door de (softwarematige) fout in de frontcamera de voorwaarden zijn geschonden en dat het toestel niet naar behoren functioneert.

    Vervolgens krijg ik op 27-01 pas de 48,75 (25% van het totaalbedrag) het geld op mijn rekening gestort. Dit is dus precies 19 dagen na de aanmelding. Bijna 3 keer langer dan beloofd.

    Hierover heb ik weer een mail gestuurd op 28-01 en tot op heden (04-02) geen reactie gekregen. Nu net weer telefonisch contact met ze gehad en de medewerker in kwestie houdt voet bij stuk en pretendeert dat zij een melding op de website hebben gehad (in de eerste week van januari) waarin vermeld zou staan dat door de feestdagen in december er een vertraging zou kunnen optreden in de uitkering van de vergoeding. Echter heb ik mijn telefoon op 08-01 aangemeld en toen zou deze melding al niet meer op hun site hebben gestaan. Verder heb ik nog gemeld dat er zelfs in de bevestigingsmail wordt genoemd dat het geld zelfs binnen 6!! dagen zou worden overgemaakt. De medewerker vroeg mij wat ik hier nu mee wilde bereiken en zei dat ze niks voor mij kon betekenen en het probleem niet zag. Hierop heb ik gezegd dat zij bepaalde beloftes doen via de website en via de mail en deze niet nakomen en dat ik hier bezwaar tegen had. Zij bleef echter volhouden dat zij hier niets mee kon en toen ik zei dat ik nu op een andere manier stappen ging ondernemen wenste zij mij veel succes.

    Walgelijk dus en ga nu dus ook andere (juridische) stappen ondernemen.

    Sterke punten
    niet reageren op mails, onverschillig zijn, klachten niet serieus nemen

    Zwakke punten
    Niet aan de afspraken houden, geen oplossing bieden en vage voorwaarden

    Door C. Musters op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er wordt beloofd dat je binnen een week na ontvangst van de telefoon je geld krijgt. Dit is echter niet waar!
    Het leek prima te gaan. Ik kreeg - een week ofzo nadat ik mijn telefoon had opgestuurd - een bevestiging dat ze het geld binnen 3 dagen gingen overmaken. Na een week wachten heb ik een e-mail gestuurd. Weer een week later heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Het nummer op de website neemt niemand op, geen voicemail etc.
    Ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten....

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - oplichting
    - reageren niet op e-mail
    - telefonisch niet bereikbaar

    Door Anja op 2 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een slechte ervaring met deze webwinkel. Na 7 maanden gaat de auto-oplader van mijn telefoon stuk. De oplader is normaal gebruikt. mytrendyphone beroept zich op het feit dat er maar 6 maanden garantie op zit. ipv enige coulance te tonen. Ze zijn mij als klant ieder geval kwijt en bestel in de toekomst bij een andere winkel wel mijn spullen voor de telefoon.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte After-Sales en weinig coulance naar een klant.

    Door Bert Homan op 2 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Simyo werft met fraaie woorden en reclame van de Consumentenbond. Ook lijkt het dat je gewaarschuwd wordt bij overschrijding van je limiet. Maar dat geldt alleen voor je internetlimiet. Voor de bellimiet krijg je geen waarschuwing. Als je over de limiet heen gaat, is het kassa voor Simyo. Trap er niet in!

    Zwakke punten
    Bewust profiteren van onverwacht belgedrag.

    Door hogenkamp op 29 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na enkele maanden mijn 2e bestelling gedaan. Perfecte behandeling en zeer snelle levering.

    Door Bernard op 19 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer nette telefoon opgestuurd, na hun controle is er ineens van alles mis. De telefoon werkte naar behoren. Ipv 65,- krijg ik nu maar €16,-.
    Alles is erop gericht om je op te lichten

    Sterke punten
    Geen enkele te bedenken.

    Zwakke punten
    Zonder enig overleg het, denken dat ze op deze manier het af kunnen handelen. Hoezo klant belang, totaal niet.

    Door Moi op 10 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kijk uit voor dit bedrijf. Als alles op voorraad leverbaar is en alles gaat zoals verwacht kan je ongetwijfeld een 8.2 scoren op dit soort review sites. Op het moment dat het mis gaat heb je echter een probleem.

    Ik heb 2 abonnementen + toestel afgesloten. 1 bestelling had ik binnen 1 weken binnen (ook later dan op de website stond), de andere heb ik ruim 1 maand op gewacht. In de tussentijd heb ik continue moeten bellen om de status was van mijn bestelling. Na 2 weken kreeg ik te horen dat het toestel niet meer leverbaar was en dat ik maar contact moest opnemen voor een oplossing. Annuleren was echter niet mogelijk, want ik was al over de termijn heen dat ik kon annuleren? GSMWEB kan echter niet leveren, dus dat lijkt mij een normale reden om te annuleren? Uiteindelijk mocht ik met de minst populaire kleur van het toestel genoegen nemen omdat dit blijkbaar een gelijkwaardig product is (visueel echter niet). Anders kon ik een andere Apple toestel nemen met een meerprijs van 250 euro extra. Het rare aan het verhaal is dat het toestel wel direct leverbaar was bij de provider alleen zou GSMWEB dan een stuk meer geld kwijt zijn aan de inkoop. Het lijkt mij niet de klant zijn probleem dat jullie veel meer verkopen dan er in te kopen is van een toestel dat niet meer gemaakt wordt.

    Ik heb minimaal 5 keer gevraagd om door een leidinggevende die beslissingsbevoegd is terug gebeld te worden. Zowel via email als telefonisch. Dit is tot op heden nooit gebeurt. De eerstelijns klantenservice kan niets voor je doen.

    T-Mobile heeft inmiddels de eerste maand afgeschreven terwijl ik niet eens een simkaart had? Ik mag een declaratieformulier invullen en dan gaan ze beoordelen of dit terecht is. Schandalig hoe GSMWEB met klanten omgaat.

    Ik adviseer iedereen om direct bij de provider contracten af te sluiten. Daar heb je betere service en loop je niet tegen een tussenpersoon aan die alleen maar de commissie over de verkoop wil verdienen.

    GSMWEB nooit meer, wees gewaarschuwd!

    Sterke punten
    - Goede aanbieding

    Zwakke punten
    - Levert niet volgens afspraak
    - Consument moet overal achteraan bellen
    - Krijg (na) herhaaldelijk verzoek geen leidinggevende aan de lijn
    - Oplossing is dramatisch
    - Slechte communicatie intern

    Door Thomas Smit op 1 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het proces via de website en het opsturen gaat allemaal vlot.

    Vervolgens krijg je een mail dat de telefoon binnen is en dat ze een keurongsproces gaan doen. En jahoor een dag later krijg ik zowat 100 euro minder dan op de website staat vanwege scheuren. Ik had zelfs een video van het toestel gemaakt voor ik die verzond en daar is geen scheur op te zien. Nu reageren ze uiteraard niet meer via de mail.

    Sterke punten
    Sterk in oplichten

    Zwakke punten
    Alles

    Door Gerben Roos op 22 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 21 augustus 3 producten naar zonzoo opgestuurd. Sindsdien meermalen gemaild, telefonisch contact is niet mogelijk. In gebroken Nederlands reactie: ene keer een verwerkingsachterstand, andere keer was er ook iets maar kon er geen begrijpelijke zin van maken. Na een maand een sommatie gestuurd met een ultimatum voor uitbetaling.Komt nu zelfs helemaal geen reactie meer. Ben benieuwd of mn geld uberhaupt nog komt, gelukkig wel track en trace nummer bewaard.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantenservice
    klachtafhandeling
    betaling
    ontvangstbevestiging

    Door nadine op 30 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nog binnen het jaar ging mijn samsung mobiel kapot. Opgestuurd naar de garantiepartner van studentmobiel. Krijg ik te horen dat ze er niets aan doen. Sterker nog ik moet betalen om mijn kapotte mobiele telefoon terug te kunnen krijgen. Wat een waardeloos bedrijf.

    Zwakke punten
    Garantieafhandeling
    Service

    Door Jet op 11 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik belde dat mijn iPhone kapot was, ik kon vrijwel direct langskomen. Werd netjes ontvangen en deskundig geholpen, een half uur later was mijn iPhone als nieuw.

    Sterke punten
    Snel
    Deskundig
    Betrouwbaar

    Door Sharon op 2 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Snel geleverd en duidelijke website

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rene op 2 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na het invullen van het online formulier werd ik binnen twee kinuten gebeld voor een afspraak.
    De afspraak voldeed compleet aan mijn verwachting en was niets op aan te merken.

    Sterke punten
    Duidelijk, snel, correct, betrouwbaar en een goede prijs

    Door R. de Jongh op 28 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Je leest veel negatieve ervaringen over bedrijven welke gsm toestellen inkopen. GSM Inkoop is in mijn ogen een echte uitzondering.

    Het is niet mogelijk om zaken per post af te handelen, alleen bij persoonlijk contact is het mogelijk om je toestel te verkopen. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en kan je altijd nog van de deal afzien. Je kan je gsm langsbrengen of op laten halen.

    Sterke punten
    1. Rekenmodule op de website, hiermee kan je zelf de waarde van jouw iPhone berekenen.

    2. Alleen bij persoonlijk contact wordt er ingekocht.

    3. Goede prijzen.

    4. Vriendelijk personeel.

    Zwakke punten
    Jammer dat jullie op zondag gesloten zijn.

    Door Jeniffer op 25 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.